Resumé

Panasonic X500


Panasonic X500 Aktuální informace
na Info-Lince

Panasonic X500 je stylový telefon s vysouvací konstrukcí. Ta ovšem není zdaleka ideální, telefon má vůli, příliš snadno se otvírá a při vysunutí se ozve nepříjemný plechový zvuk. V zavřeném stavu byste si ho mohli snadno splést s foťákem, protože Panasonic vsadil na koncepci dvou tváří, z jedné strany vypadá jako telefon, z druhé jako fotoaparát.
Kvalita displeje dělá Panasonicu X500 dobré jméno, díky aktivní technologii je bez problémů čitelná i na přímém slunci. Klávesnice ale stejnou pochvalu nezaslouží. Tlačítka mají nízký zdvih a při stisku je nutno použít víc síly.
Adresář v telefonu je vícepoložkový, vyhledávání mezi jmény je možné jen podle prvního znaku. Hlavní kritiku si telefon zaslouží za zprávy SMS. Slovník T9 píše s diakritikou a zkracuje zprávy, při psaní nemáte žádný přehled o počtu napsaných znaků. Vylepšit by potřeboval také kalendář, do něhož lze vkládat pouze poznámky. Budík je ovšem velmi propracovaný.
Protože telefonu chybí infraport i Bluetooth, můžete ho s počítačem propojit jen pomocí kabelu. Datové spojení pak zajišťuje GPRS třídy 8.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz