Resumé

Samsung SGH C200

Neodolatelně lehký


Samsung SGH C200 Aktuální informace
na Info-Lince

Model C200 je jedním z mála Samsungů s klasickou konstrukcí, jde o nástupce modelu X100. Oproti němu nabízí několik vylepšení, ale v některých oblastech mu zase trochu ubylo. Změna k horšímu nastala především ve velikosti interní paměti – pro Javu, zprávy MMS, obrázky i melodie si nyní musíte vystačit jen s 1,9 MB.
Samsung C200 je velmi malý a lehký telefon, dokonce i v porovnání se starším X100. Logicky se musel zmenšit i displej, který je však podstatně kvalitnější než dříve.I když stále disponuje pouze pasivní technologií, zobrazí 65 tisíc barev a má rozlišení 128 x 128 bodů.


Nabídka se nijak neliší od starších Samsungů – středové tlačítko nepotvrzuje volby, ale slouží pro přístup na wap a slovník T9 v textových zprávách nelze trvale vypnout. Naštěstí už však nedochází k omezení kapacity SMS kvůli diakritice.
Vyzváněcí melodie jsou čtyřicetihlasé a mají perfektní kvalitu, jak jsme u Samsungů zvyklí. Hlasový záznamník umí nahrát až třicetisekundový záznam.Model C200 je lehký, velmi hezký a dobře vybavený telefon pro nenáročné uživatele
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz