Resumé

SonyEricsson T290i

Zábavný a dostupný společník


SonyEricsson T290i Aktuální informace
na Info-Lince

S T290 je radost pracovat a snadno se s ním telefonuje přátelům a rodině. Na ploše s ikonami klepněte na Telefonní seznam, vyberte kontakt a volejte. Během telefonování můžete využít volnosti, kterou nabízí praktická funkce hlasitého telefonu v T290.

Multimediální zprávy (MMS) představují cestu vpřed v mobilních zprávách. Můžete posílat text, hudbu, zvuky a barevné obrázky. T290 má také funkce pro e-mail a textové zprávy (SMS) s předvídáním zadávaného textu, usnadňujícím psaní. Vaše textové zprávy můžete navíc doplnit zábavnými ikonami.

Váš T290 je s vámi každý den od rána do večera. Má účinnou funkci budíku, který funguje dokonce v případě, že je telefon vypnutý. Když budete potřebovat připomenout důležitou událost, například narozeniny nebo důležitou schůzku, můžete využít kalendář s připomínkami v tomto telefonu.

Můžete si vybrat z nabídky her ve vašem T290. Až budete mít dost času, pusťte se do V-Rally2®. T290 má také příjemné, vícehlasé vyzváněcí melodie. Jedná se o synteticky vytvořené skladby a zvuky, které v kombinaci s vyhrazeným vyzváněcím reproduktorem přehrávají skutečnou hudbu.

Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz