Resumé

Siemens CX70


Siemens CX70 Aktuální informace
na Info-Lince

Siemens CX70 je mírně vylepšenou variantou staršího modelu CX65 – kromě stávajících funkcí v něm najdete navíc pouze technologii Push to talk. Jiná je i barva, Siemens CX70 se prodává v tmavě modré. Pokud se vám však nelíbí, můžete díky výměnným krytům barvu přístroje změnit. Do telefonního seznamu uložíte tisíc vícepoložkových záznamů. Při psaní zpráv pomáhá český slovník T9. Vestavěný fotoaparát vytváří snímky v rozlišení 640 x 480 bodů a telefon plnohodnotně podporuje i multimediální zprávy. Majitele staršího modelu nepřekvapí, že Siemens CX 70 obsahuje také jednoduchý prohlížeč e-mailů.



S počítačem se propojíte pomocí infraportu nebo datového kabelu, data jsou přenášena prostřednictvím GPRS třídy 10. Kromě již zmiňované technologie Push to talk, která umožňuje využívat mobilní telefon jako vysílačku, se vylepšení dočkala i Java. Nově totiž obsahuje podporu trojrozměrných her.
Pokud nebudete využívat Push to talk, sáhněte raději po levnějším Siemensu CX 65. Až na tuto funkci totiž získáte prakticky stejný telefon.
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz