Resumé

Philips P655


Philips P655 Aktuální informace
na Info-Lince

Model 655 vyniká mezi mobilními telefony střední třídy. Pomohlo mu k tomu hned několik originálních funkcí, elegantní véčková konstrukce a zajímavé barevné provedení. Telefon má dva displeje- vnější je kruhový, inverzní a má modré podsvětlení, vnitřní zobrazí 65 tisíc barev a má rozlišení 128 x 160 bodů. Na čelní ploše najdete ještě kulaté zrcátko,které je umístěno pod objektivem fotoaparátu a slouží pro vytváření autoportrétů.
Zajímavá je možnost propojit model 655 s televizorem a prohlížet s na něm fotografie. Speciální kabel TV Link ovšem není ve standardní výbavě, musíte si ho dokoupit.

Hlavním ovládacím prvkem je čtyřsměrná klávesnice s možností potvrzování. Vnitřní paměť telefonu má kapacitu 6 MB, adresář je omezen 500 položkami. Pro textové zprávy je k dispozici 300 míst, zpráv MMS se do paměti vejde pouze 20.
Philips ani tentokrát nezapomněl na oblíbenou funkci BeDJ, s niž lze tvořit a mixovat vyzváněcí melodie. Předností tohoto modelu je také výdrž baterie, výrobce udává až 400 hodin v pohotovostním režimu
Plusy



Mínusy




Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz