Resumé

Alcatel OT 535

nadstandartní a barevný


Alcatel OT 535 Aktuální informace
na Info-Lince

Na Alcatel One Touch 535 může být francouzský výrobce pyšný. Zdařilý design doplňuje kvalitní klávesnice s dostatečně velkými ergonomickými tlačítky a rozměrný displej s podporou čtyř tisíc barev.
Do mobilu uložíte osm set kontaktů, ke každému až třiadvacet různých položek, vyhledávat lze bohužel jen podle prvního znaku. Vyzvánění je polyfonní, znít může až čtyřiadvacet hlasů.
Telefonu chybí klasická paměť na přijaté zprávy, lze však uchovat až dvě stovky SMS v archivu, kam je ale musíte přesunout ručně. Psaní zjednodušuje slovník Zi, který však není
tak chytrý jako rozšířenější technologie T9. Pracovat můžete i s MMS, jste ale omezeni jen na přeposílání stažených a přijatých obrázků, mobil na rozdíl od vyššího modelu 735(i) nedisponuje fotoaparátem.
Škoda jen, že se do přístroje nevešla také podpora Javy. Podporovanou herní technologii In-Fusio v našich podmínkách bohužel nevyužijete. Příznivce datové komunikace potěší infraport a rychlé GPRS.
Moderní design, velký barevný displej a opravdu výborná cena dělá z Alcatelu One Touch 535 favorita pro uživatele, kteří chtějí zábavný a pohledný telefon s dostatkem funkcí.
Plusy

barevný displej, dobrá klávesnice, kapacita paměti

Mínusy

způsob ukládání SMS, In-Fusio místo Javy, chybí e-mailový prohlížeč


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz