Resumé

Nokia N70


Nokia N70 Aktuální informace
na Info-Lince

Nokia N70 je čtyřpásmový telefon postavený na operačním systému Symbian. Vedle běžných GSM pásem podporuje síťě třetí generace WCDMA. U telefonů s těmito vlastnostmi se musíte smířit s většími rozměry a Nokia N70 není vyjímkou. Aktivní displej disponuje rozlišením 176x208 bodů a je schopen rozlišit 260tis barev.
Multimedia jsou hlavním lákadlem nové Nokie. Integrovaný přehrávač RealPlayer neznačuje podporu několika formátů hudby i videa včetně streamovaných. Hudbu lze ukládat na paměťovou kartu typu RS-MMC, samotný přístroj má paměť velikosti 30MB. Nokia je vybavena dvěma digitálními fotoaparáty. Ten vnitřní slouží k videohovorům, jeho rozlišení 640x480 je tedy zcela dostačující. Hlavní fotoaparát pak dosahuje úctyhodného rozlišení 2 Mpx, má integrovaný blesk a dokonce dvacetinásobný zoom.
Z moderních technologií nechybí nic: Push-to-Talk, internetový prohlížeč s podporou rámců a moderních skriptovacích jazyků, emailový klient ani Bluetooth. Velkou předností je rozšíření operační systém Symbian.
Plusy

Atraktivní design, podpora 3G, vestavěné rádio

Mínusy

Příliš omezený diktafon, T9 píše s čárkami a háčky, chybí infraport


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz