Resumé

Nokia N90

Nejmenší videokamera s telefonem


Nokia N90 Aktuální informace
na Info-Lince

Po Nokii N90 sáhněte, pokud hledáte chytrý telefon a v něm operační systém Symbian, superjemný displej, dvoumegapixlový fotoaparát, Bluetooth, podporu EDGE a sítí třetí generace. Připravte se však na to, že za nejnovější technické vymoženosti zaplatíte jak penězi, tak velkými rozměry a hmotností výsledného produktu.
Vnější i vnitřní displej jsou špičkové, tomu bylo přizpůsobeno i prostředí telefonu. Jeho základ tvoří Symbian s velmi dobře propracovaným ikonami. Nokia N90 má dvoumegapixlový fotoaparát doplněný objektivem Carl Zeiss. V telefonu najdete také kancelářský balík QuickOffice pro prohlížení dokumentů Word, Excel a PowerPoint a prohlížeč souborů PDF. Příjemnou novinkou je funkce Today, která na displeji zobrazuje přehled o naplánovaných schůzkách a počtu nesplněných úkolů.
Nokia N90 je špičkový telefon, který i nejnáročnějším uživatelům nabídne vše, co potřebují. Někomu může chybět infraport, jinému bude vadit hmotnost, rozměry nebo design telefonu, ale je to jediné, co mu lze vytkout.
Plusy

Špičkový displej, kvalitní fotoaparát, dobré konstrukční zpracování

Mínusy

větší rozměry a hmotnost, pomalý start telefonu, chybí vibrace


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz