Resumé

Nokia 6280

Rychlý, vzrušující...


Nokia 6280 Aktuální informace
na Info-Lince

Jde o kompaktní mobilní telefon se stále atraktivnější vysouvací konstrukcí. Její nejdůležitější vlastností je podpora 3G, ale zvládá i klasické sítě GSM včetně EDGE. Jako každý správný 3G telefon má hlavní fotoaparát na zadní straně a videokameru pro videhovory.
Fotoaparát diponuje rozlišením dvou megapixelů, lepším snímkům dopomůže vestavěný blesk, spíše marketingovým tahem je osminásobný digitální zoom.
Špičkový displej má rozlišení 320x240 bodů s podporou 262 tisíc barev. S touto Nokií ušetříte investivi do MP3 přehravače, hravě jej totiž zastoupí. Dostatečnou kapacitu pro hudební soubory vám zpřístupní slot pro paměťové karty typu miniSD. Stereofonní sluchátka samozřejmě dostanete s přístrojem a nechybí ani rádio.
Nokia nezklame ani další technologickou výbavou, nechybí BlueTooth či "vysílačka" Push-To-Talk. Novinkou je funkce Xpress, díky níž můžete snadno posílat zvukové zprávy na kompatibilní přístroje. Největším překvapením však je, že se jedná o telefon na platformě nové, již třetí generace Series 40.
Plusy

velmi jemný displej, nové uživatelské prostředí, fotoaparát 2Mpx

Mínusy

není to smartphone, nižší udávaná výdrž


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz