Resumé

SonyEricsson T600

stylový mobil do malé kabelky


SonyEricsson T600 Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson T600 je mobilní telefon, který více než na moderní funkce klade důraz na stylový design. Displej je grafický a černobílý, vejde se na něj až pět řádků textu. Velmi malá tlačítka mají naštěstí vysoký zdvih a dají se i přes titěrné rozměry poměrně dobře ovládat.
Telefonní seznam má paměť na 250 jmen, není však vícepoložkový. Sony Ericsson T600 nabízí pouze jednohlasé zvonění. Osobní vyzvánění lze nastavit nejen hlasovým hovorům, ale také textovým zprávám. Při psaní SMS chybí český slovník T9, rychlost psaní je přesto velmi dobrá. Nechybí odpočítávání znaků, podpora
standardu EMS a objevíte dokonce i jednoduchý editor obrázků. Kalendář je velmi propracovaný, obsahuje i úkoly. Samozřejmostí je opakovaný budík.
Mobil kromě vytáčeného wapu nepodporuje žádné datové funkce, postrádá tedy GPRS, HSCSD, Javu i e-mailový prohlížeč. Propojovat telefon s počítačem nemá žádný smysl.
Sony Ericsson T600 najde své místo mezi uživateli, kteří netouží po nejnovějších funkcích a po mobilu vyžadují především schopnost telefonovat, esemeskovat a dobře vypadat
Plusy

miniaturní rozměry, rychlost pohybu v nabídce, dobrý kalendář

Mínusy

chybí slovník T9, pouze jednopoložkový telefonní seznam


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz