Resumé

SonyEricsson T100

nejnižší třída pro nenáročného uživatele


SonyEricsson T100 Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson Tl00 patří mezi telefony, které sice nedisponují nejmodernějšími funkcemi, ale přesto obsahují vše, co běžný uživatel potřebuje, a navíc vypadají poměrně atraktivně.
Displej zvládne zobrazit čtyři odstíny šedi a až pět řádků textu. Lze mu nastavit kontrast v deseti stupních, vybrat obrázkovou tapetu či nastavit spořič. Tlačítka klávesnice jsou hodně zapuštěná a stisk je tužší.
Telefonní seznam si zapamatuje sto jednopoložkových záznamů, k vybraným číslům v paměti lze přiřadit obrázek a vlastní vyzvánění. Nechybí vyzváněcí skupiny, přičemž zvonění je pouze jednohlasé. Vyzváněcí profily
jsou ale tradičně velmi propracované.
Práce s textovkami je až na horší klávesnici poměrně pohodlná. Do paměti se vejde přibližně patnáct SMS, nevýhodou je, že odpočítávání znaků se objeví teprve před koncem zprávy. Český slovník T9 obsahuje diakritiku, takže do jedné SMS se s ním vejde méně znaků. Proto možná budete raději využívat klasický způsob psaní zpráv. Sony Ericsson TlOO podporuje zprávy EMS a je dokonce vybaven editorem obrázků.
Pokud u telefonu nepotřebujete pokročilé funkce a barevný displej, Sony Ericsson TlOO může být dobrou volbou.
Plusy

stylový vzhled, malé rozměry a hmotnost, propracovaný kalendář

Mínusy

horší klávesnice, pouze jednohlasé vyzvánění, jednopoložkový adresář


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz