Resumé

SonyEricsson T630

důstojný nástupce krále mobilů


SonyEricsson T630 Aktuální informace
na Info-Lince

Model s označením T630 navazuje na úspěšný model Sony Ericsson T610. Chlubit se může inovativním designem, lepším displejem a vyšším rozlišením fotoaparátu.
Největší změnou prošla klávesnice, která je slita do jednoho bloku. Povrch tlačítek už není kovový, klávesy jsou vyrobeny z plastu. Zachován zůstal povedený joystick, který je čtyřsměrný a navíc potvrzovací, hranaté zakončení zaručuje jistou odezvu do všech stran.
Displej má stejné rozlišení jako u dřívějšího modelu (128 x 160 bodů) a zachována zůstala také podpora pětašedesáti tisíc barev, ale displej u T630 je navíc aktivní. Na první pohled tedy zaregistrujete sytější a jasnější barvy, vyšší kontrast a také rychlejší překreslování. Zlepšila se rovněž čitelnost displeje na přímém světle.
Integrovaný fotoaparát nabízí rozlišení až 640 x 480 bodů, ale zvětšení je pouze softwarové, což je poznat i na kvalitě fotografií. Využít můžete několik efektů pro ozvláštnění fotek.
Fotografie pošlete z mobilu přes e-mail, MMS, infraport nebo Bluetooth. Každý obrázek lze nastavit jako tapetu i spořič displeje. Fotky lze také přiřazovat ke kontaktům v telefonním seznamu, a když vám potom daná osoba zavolá, uvidíte její snímek na displeji.
Široká nabídka funkcí pro organizaci času dělá ze Sony Ericssonu T630 skvělý telefon pro práci. Kalendář umí zobrazit měsíční, týdenní i denní pohled, do diaře lze uložit několik typů událostí, nedají se ale opakovat. Součástí kalendáře jsou i úkoly, kterým lze nastavit upozornění a po splnění je můžete odškrtnout. Mezi další funkce patří dvojitý budík (jednorázový a opakovaný), poznámky, bezpečnostní uložení kódů PIN, časovač, stopky a kalkulačka s pamětí. Mobil podporuje Javu i herní platformu Mophun, pro připojení k internetu slouží GPRS a HSCSD.
Sony Ericsson T630 není sice zbrusu nový model, jedná se o vylepšenou verzi T610, ale dá se říci, že nyní má skutečně všechny moderní funkce, které jsou k práci potřeba.
Plusy

výborný displej, slušná klávesnice, funkční výbava a příznivá cena

Mínusy

kapacita adresáře, vyhledávání jen podle prvního znaku, horší fotoaparát


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz