Resumé

HTC P3300

Artemis


HTC P3300 Aktuální informace
na Info-Lince

Komunikátor HTC P3300 si T-Mobile zvolil jako nástupce své oblíbené řady MDA Compact. Bohužel, T-Mobile si nechal vyrobit variantu bez bezdrátové síťové karty Wi-Fi. Tomu odpovídá i mírně nižší cena. Spojuje příjemné rozměry a poměrně bohatou funkční výbavu. Za zmínku stojí především zcela nový způsob ovládání pomocí kuličky tzv tackballu a otočného prstence. Chybí hardwarová tlačítka pro směr do stran, zejména některé hry tak nemusí fungovat korektně. Komunikátor běží na operačním systému Windows Mobile 5, nabízí mobilní datové přenosy GPRS, EDGE. Výrobce i do tak malého těla vměstnal kvalitní GPS příjímač a FM rádio. Dobrý dojem kazí snad jen průměrný procesor TI OMAP s frekvencí 200MHz. Paměťovou kapacitu lze rozšířit kartami microSD. HTC se zavděčí tomu, kdo vyžaduje malé rozměry, funkce operačního systému Windows a zejména satelitní GPS navigaci.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


HTC P3300

Artemis


PřehledOsobní mobilní navigátor HTC P3300 zajišťuje, že znáte svou polohu kdykoli a kdekoli. Navigační jednoduchost je vestavěna díky samostatné GPS a nové aplikaci TomTom NAVIGATOR 6. Přehledné mapy a jasné pokyny usnadňují jezdit včas a dodržovat celodenní plán.

Přístroj HTC P3300 bude k dispozici se ‚zkušebním balíčkem‘ (jedna mapa velkoměsta zdarma) nebo s „plným balíčkem“ (předinstalovaná kompletní sada map západní Evropy).

Hlavní bodyPDA-telefon s Microsoft® Windows Mobile® 5.0 a okamžitým přístupem k e-mailům.
Samostatný GPS a software TomTom NAVIGATOR 6.
Úplný rozsah připojení pomocí GSM/GPRS, Bluetooth® 2.0 a Wi-Fi®.
FM-rádio pro nejnovější zprávy a zábavu na cestách.
HTC RollR™ (trackball/trackwheel – kulička/kolečko) pro snadné prohlížení a navigaci.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz