Resumé

Samsung E700

stylové véčko, jedno z prvních bez antény


Samsung E700 Aktuální informace
na Info-Lince

Samsung SGH-E700 se řadí mezí menší telefony, zaujme především integrovanou anténou a netradičním modrostříbrným provedením, díky kterému vypadá opravdu elegantně. Funkčně je na tom podobně jako ostatní Samsungy, ale příznivcům multimediálních zpráv nabídne i vestavěný fotoaparát.
Otevřením telefonu se automaticky přijme příchozí hovor a tuto funci nelze bohužel vypnout. Můžete ovšem nastavit, co se stane delším podržením bočního tlačítka během vyzvánění: buď se utlumí vyzvánění aktuálního hovoru, nebo volajícího rovnou odmítnete a případně přesměrujete do hlasové schránky.
Čtyřem směrům hlavního ovládacího tlačítka jsou pevně přiřazeny čtyři funkce. Poněkud zbytečný je rychlý přístup ke změně vyzváněcí melodie, přínosnější by byl vstup do telefonního seznamu. Do toho se totiž dostanete až po stisku dvou různých tlačitek, vyhledávat můžete postupným zadáváním jména. Ke jménu bohužel nepřiřadíte fotografii volajícího.
Telefon podporuje dlouhé textovky, během psaní odpočítává znaky i jednotlivé zprávy. Slovník T9 však tvrdošíjně prosazuje českou diakritiku, což snižuje kapacitu zprávy.
Kalendář poslouží jen méně náročným uživatelům, na výborné úrovni jsou ale budíky. V převodníku jednotek můžete převádět třicet různých fyzikalních veličin z těchto oblastí: délka, hmotnost, objem, plocha a teplota.
Vestavěný fotoaparát nabízí největší rozlišení 640 x 480 bodů, pro práci s MMS však postačí i nejmenší podporovaný formát 128 x 120. U všech čtyř možných rozlišení lze navíc zvolit kvalitu snímku, a to ve čtyřech stupních.
Samsung SGH-E700 je skutečně aktraktivní mobil, který se navíc velmi pohodlně používá. Uživatele zláká nejen modrá barva, ale také neobvyklý barevný displej na čelní ploše a velmi kvalitní čtyřicetihlasé vyzvánění. Funkční výbava telefonu není sice dokonalá, ale pro většinu lidí je však více než dostatečná.
Plusy

atraktivní design, nemá anténu, obrovská paměť

Mínusy

adresář bez fotografií, malý displej je po zhasnutí černý, T9 zkracuje zprávy


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz