Resumé

SonyEricsson K770i


SonyEricsson K770i Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson K770i je nový přírůstek do řady fotomobilů Cyber-shot. Hlavní předností tohoto modelu je integrovaný fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelu s automatickým ostřením. Oproti ostatím modelů nahradila xenonový blesk přisvětlovací dioda. Ale ani to nemá velký vliv na vynikající fotografie. Jako další novinka je absene joysticku, který je nahrazen čtyřsměrnou navigační klávesou. Sony Ericsson K770i podporuje sítě třetí generace a v nich i videohovory, ke kterým slouží fotoaparát umístěný na přední straně nad displejem. Telefon bo hužel nenabídne datové přenosy EDGE ale jen GPRS. Vnitřní paměť telefonu je 16MB ale lze ji rozšířit pomocpaměťových karet typu Memory stic micro (M2). Telefonu pochopitelně nechybí typické doplňky pro SonyEricsson jako jsou hudební přehrávač souborů ve formátu MP3 a AAC, stereofonní rádio s funkcí RDS nebo podpora stereofonního Bluetooth profilu. Volný neblokovaný mobilní telefon z oficiální CZ/SK distribuce za nejnižší ceny, splátky možné.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson K770i


Telefon K770i Cyber-shot je hladkost ve všech ohledech. Vezměte jej do dlaně a vnímejte měkké zaoblené hrany. Každý detail, včetně aktivního krytu objektivu, je integrovaný.
Vyslyšte svou intuici.
Díky intiutivnímu rozhraní fotoaparátu K770i můžete ihned začít. Stačí namířit fotoaparát a pak už se jen nechte vést osvětlenými ikonami k dokonalým snímkům.
Kvalitní fotoaparát.
K770i se honosí 3,2megapixelovým fotoaparátem s automatickým ostřením. A když snímek potřebuje opravit, máte k dispozici funkci Oprava fotografie: tajemství temné komory v několika stisknutích tlačítka.
Pochlubte se.
Ať všichni vidí, co fotíte. Posílejte své fotografie do blogu. Nebo připojte tiskárnu (kabel je součástí fotografické sady) a snímek vytiskněte přímo z telefonu.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz