Resumé

SonyEricsson W380i

Naladěný na Vaše pocity


SonyEricsson W380i Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson W380i je mobil střední třídy, který se může pochlubit moderním designem a malými rozměry. SE W380 je 100 gramů vážící a poměrně tenké véčko (92 x 49 x 16 milimetrů). Sony Ericsson W380i přichází s inovací umožňující bezdotykové ovládání. Pokud nad telefonem mávnete rukou, lze ztlumit vyzvánění příchozího hovoru nebo odložit buzení. Pomocí tlačítek umístěných na vrchu telefonu můžeme ovládat hudební přehrávač. Hlavní displej má rozlišení 176 x 220 obrazových bodů a dokáže zobrazit 262 000 barev. Vnější monochromatický displej typu OLED není bez podsvícení vůbec vidět. Jeho rozlišení je 36 x 128 obrazových bodů. Telefon podporuje pam. karty typu M2, nabízí rádio s funkcí RDS, bluetooth, fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelů s 4x digitálním zoomem a také podporu datových přenosů EDGE. Volný neblokovaný mobilní telefon z oficiální CZ/SK distribuce za nejnižší ceny, splátky možné.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson W380i

Naladěný na Vaše pocity


Přehrávač se ovládá tlačítky Easy-touch a informace o přehrávané skladbě se zobrazují na vnějším displeji. Otevřete tento elegantní telefon Walkman a nechte se inspirovat.
Stvořen pro hudbu - Walkman na vnější straně.
W380i reaguje na pouhý dotyk prstů. Tlačítka na vnější straně umožňují spustit a zastavit přehrávání či přejít na další skladbu. A máte-li chuť na poslech rádia, stačí ho naladit.
Ovládání gesty.
Přenechte vládu rukám. Pouhým pohybem ruky nad telefonem W380i můžete ztlumit vyzvánění příchozího hovoru nebo posunout budík. Užijte si kouzelné ovládání gesty - ovládejte svůj W380i, aniž byste se jej dotýkali.
Podělte se o své vzpomínky.
Zpřístupněte své vzpomínky ostatním. Fotografujte s fotoaparátem telefonu W380i. Snímky můžete ihned publikovat na svém blogu. Nebo je odešlete jako obrázkovou zprávu.

Co je v něm?

Telefon Walkman.
Prineste s sebou svoji oblíbenou hudbu, at jdete kamkoliv a kdykoliv. Váš W380i není jen mobilní telefon. Je to také prenosné hudební zarízení.

TrackID - rozpoznávání hudby.
Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album. Podívejte se, jak to funguje

Správce médií.
S telefonem dostanete CD se softwarem na správu hudby, fotografií a videoklipů. Přenášejte hudbu, videa a fotografie do telefonu a z telefonu.

Hlasitý telefon.
Přepnutím na hlasitý telefon aktivujte reproduktor. Nyní můžete telefonovat s volnýma rukama a je to také snadný způsob sdílení hovoru s ostatními.

Mega Bass.
Zvýrazněné hluboké frekvence pro kvalitní zážitek z poslechu.

m-buzz.com - hvězdy zítřka.
Zajímá vás nová hudba a nové talenty? Podívejte se na m-buzz.com. Tyto stránky jsou věnovány propagaci nových umělců a umělců bez smlouvy s nahrávací společností, jejich skladeb a videoklipů.

Zámek tlačítek na vnější straně.
Tlačítka ovládání hudby na vnější straně - co když je stisknete nechtěně a hudba začne hrát v nevhodnou chvíli? Bez obav. Dokonce i zámek tlačítek funguje stejně elegantně jako celý telefon W380i. Otevírá se švihnutím.

MMS.
Vyfotografujte místo, kde jste, nahrajte nebo napište pozdrav a pošlete ho jako zprávu MMS nebo e-mail. Posílejte obrázky, text, zvuk a video.

Informační kanály RSS.
Pomocí telefonu sledujte nejaktuálnější zprávy a další obsah z vybraných webových stránek a blogů. Stačí si objednat kanál a nechat zprávy přicházet. Nový obsah je nyní dostupný na hlavním displeji v pohotovostním režimu.

Vestavěný fotoaparát.
Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz