Resumé

SonyEricsson K850i

Výkon pěti megapixelů


SonyEricsson K850i Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson K850i je úspěšný nástupce SE K800i. Novinka nabízí pětimegapixelový fotoaparát a v její výbavě nechybí téměř nic. Telefon má pro pohodlné fotografování připravenu řadu pomůcek. Z předchůdce si novinka vzala funkci BestPic, která dokáže na jeden stisk spouště pořídit devět snímků, z kterých si může uživatel vybrat ten nejlepší. K dispozici je také funkce Photo fix, která dokáže automaticky upravit vyvážení bílé barvy. Sony Ericsson K850i má také automatický kryt objektivu. Automatické zaostření a xenonový blesk pro nedostatečné osvětlení. Zkrátka vše potřebné pro dokonalé snímky. S mobilním telefonem Sony Ericsson K850i si užijete rychlý a snadný přístup k širokopásmovému Internetu. Na cestách můžete využívat videohovory, přenos zvuku a videa, surfování po webu, zprávy MMS a e-mail. Média a vše potřebné k jejich používání najdete na jednom místě. Snadno můžete přecházet od hudby přes fotoalbum k videu. Na telefonu 3G uvidíte, kdo hovoří - během videohovoru vidíte vysílané video osoby, s níž hovoříte, a ona může vidět Vás. To vše najdete v jedinečném telefonu Sony Ericsson K850i. Volný neblokovaný mobilní telefon z oficiální CZ/SK distribuce za nejnižší ceny, splátky možné.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson K850i

Výkon pěti megapixelů


Telefon K850i Cyber-shot je skutečný digitální fotoaparát - se vším všudy včetně pěti megapixelů.
Spousta fotografických funkcí
Automatický kryt objektivu. Automatické zaostření bez problémů, xenonový blesk pro nedostatečné osvětlení. Zkrátka vše potřebné pro dokonalé snímky.
Špatné obrázky? Nepravděpodobné.
S BestPic je těžké pořídit špatný obrázek. Získáte devět snímků rychle za sebou. Nechte si jen ty, které se vám líbí. Podexponované snímky ihned vylepšete funkcí Photo fix.
Prohlížejte a posílejte do blogu.
Vychutnejte si své fotografie na krystalicky čistém displeji. Nebo se o ně podělte - pošlete je do blogu, ať se na ně mohou podívat ostatní.


Co je v něm?

Cyber-shot.
Digitální fotoaparát Sony Ericsson s megapixely přináší ostré snímky ve vysokém rozlišení s dalšími funkcemi, běžnými u samostatných přístrojů.
Přečtěte si více.


PictBridge - tiskněte přímo ze svého telefonu.
Vynechte počítač a software pro úpravu fotografií. Stačí připojit k telefonu tiskárnu, vybrat snímek a můžete tisknout.

3G.
Rychlý a snadný přístup k širokopásmovému Internetu. Na cestách využívejte videohovory, přenos zvuku a videa, surfování po webu, zprávy MMS a e-mail.

Jedinečné zážitky s médii.
Média a vše potřebné k jejich používání na jednom místě. Snadno přecházejte od hudby přes fotoalbum k videu. Sledujte prezentace při poslechu hudby.

Videohovor.
Na telefonu 3G uvidíte, kdo hovoří. Během videohovoru vidíte vysílané video osoby, s níž hovoříte, a ona může vidět vás.

Více pro váš telefon.
Získejte vzrušující obsah pro svuj telefon na stránkách Sony Ericsson Fun & Downloads - míste pro stahování her, vyzvánecích melodií, schémat a mnoha dalších vecí.Prejdete tam


Blog pro videa.
S telefonem získáte zdarma vlastní, osobní blok. Tak proč pro něj nepřidat nějaké pohyblivé obrázky? Natočte videoklip, několikrát klepněte a je odeslaný.

Správce médií.
S telefonem dostanete CD se softwarem na správu hudby, fotografií a videoklipů. Přenášejte hudbu, videa a fotografie do telefonu a z telefonu.

Publikujte svůj život v blogu.
Snadný způsob, jak sdílet život v obrazech. Pořiďte nebo vyberte fotografii, přidejte text a publikujte pro přátele a rodinu.

Akcelerometr - automatické otáčení.
Prohlížejte si obrázky na výšku i na šířku. Chcete-li přecházet mezi režimy, stačí otočit telefon a obraz ho bude následovat.

Push e-mail.
Okamžitý e-mail ve vašem mobilním telefonu, přesně jako v domácím počítači. Zprávy jsou odesílány přímo do vašeho telefonu, jakmile se objeví.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz