Resumé

SonyEricsson T303i

Všimnou si vás


SonyEricsson T303i Aktuální informace
na Info-Lince

Mobilní telefon Sony Ericsson T303 zaujme na první pohled svým elegantním vzhledem. Telefon disponuje kovovým tělem s chromovými prvky. Přes to, že je model T303 zaměřen především na designové provedení, disponuje také řadou hudebních funkcí. Uživatel nalezne v telefonu FM rádio i hudební přehrávač. Ten je vybaven funkcí pro rozpoznávání hudby TrackID™ známou z Walkman mobilů Sony Ericsson. Telefon sice podporuje bluetooth i USB Mass Storage, ale vnitřní paměť má kapacitu pouze 10 MB a paměťové karty nejsou podporovány, takže mnoho písniček se do telefonu nevejde. Nechybí samozřejmosti jako je kalendář nebo budík. Volný neblokovaný mobilní telefon z oficiální CZ/SK distribuce za nejnižší ceny, splátky možné. Barvy: Silver.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson T303i

Všimnou si vás


Všimnou si vás. Oblé hrany, kovové detaily, zrcadlový displej - díky malým rozměrům a eleganci T303 se hodí do každého prostředí, od kavárny až po schůzku s klientem. Pro vaše potěšení z poslechu. Nalaďte si rádio FM, usaďte se a poslouchejte. Oblíbené stanice si můžete uložit jako předvolby, abyste je příště rychleji naladili. Fotoaparát - 1,3megapixelový. Digitální zoom - až 4x. Připojení. Technologie Bluetooth. Podpora USB. Velkokapacitní médium USB. Design. Navigační tlačítko. Obrázková tapeta. Hudba. Přehrávač médií. Podporuje hudební skladby - MP3, AAC. TrackID. Zprávy. Obrázkové zprávy (MMS). Predikativní zadávání textu. Záznam zvuku. Textové zprávy (SMS). Organizátor. Budík. Kalkulačka. Kalendář. Poznámky. Telefonní seznam. Stopky. Úkoly. Časovač. Zábava. Rádio - FM radio RDS. Java. Komunikace. Vícehlasé vyzváněcí melodie. Hlasitý telefon. Vibrační vyzvánění.

Recenze odborníků

SonyEricsson T303i

Všimnou si vás


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Elegantní vysouvák vyrobený z kvalitního kartáčovaného kovu, který přitom patří do nižší třídy. Řadí ho tam především podprůměrná výbava. Přehrává sice MP3, 8MB paměť ale nelze rozšířit. Pro přenos dat podporuje nablízko Bluetooth, na dálku GPRS. rozměry a hmotnost: 83 × 47 × 15 mm, 93 g. displej: 1,8', aktivní TFT, 128 × 160, 65 tisíc barev. sítě: GSM (900/1 800/1 900 MHz). data: GPRS tř. 10. konekt.: Fast port, Bluetooth. paměť: 8 MB. hudba: FM rádio. fotoaparát: 1MPx (1 280 × 1 024), video (176 × 144).

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz