Resumé

iPhone 3G


iPhone 3G Aktuální informace
na Info-Lince

Tento velice očekávaný telefon, na který se stojí fronty, míří k zákazníkům v ČR a také v J.Hradci. Má podporou 3G sítí, GPS modul a iPhone OS 2.0, který významně vylepší i původní starší iPhone telefony.

S novým firmware 2.0 máte možnost synchronizace e-mailů, kalendáře, kontaktů s Microsoft Exchange. Toto ocení hlavně firemní zákazníci.

U iPhone 3G dochází k zásadnímu vylepšení podpory sítí třetí generace a to včetně rychlých dat HSDPA, ve všech třech pásmech ( 850/1, 900/2, 100 MHz ), podporování 3G umožní hlavně rychlejší stahování stránek. Výrobce iPhone uvádí načtení internetových stránek lonelyplanet.com v 3G za úctyhodných 20 sekund a při využití EDGE se stránka načte za 48 sekund. Podporována jsou všechna pásma GSM a to včetně podpory EDGE. iPhone 3G má také přístup na internet pomocí wi-fi ( 802.11 b/g ) včetně Bluetooth 2.0 + EDR.
Nový iPhone 3G je naoko podobný tomu současnému, z přední strany je nový iPhone 3G identický se starým, rozdíl zaznamenáte na zadní části, ta je celá plastová a to v barevnosti černá nebo bílá. Maličký rozdíl naleznete i v tvaru telefonu, současný iPhone má zadní část plochou, nový 3G je vypouklý, dále je změna u bočních tlačítek, která jsou u 3G kovová.

Asi největší zklamání nového iPhone 3G má na svědomí slabší fotoaparát. Firma Apple říká, že byla vylepšena jeho softwarová část, ale hardwarové parametry bohužel zůstávají nadále nezměněny. Jen dva megapixely bez autofocusu, bez možnosti přisvětlení už totiž neodpovídají dnešním požadavkům a nesplňují základní parametry, které toto zařízení má obsahovat.
Volný neblokovaný mobilní telefon z oficiální CZ/SK distribuce za nejnižší ceny, splátky možné. Barvy: Black, White.

Zarezervujte si u nás iPhone už nyní!
Plusy

revoluční ovládání, propojení multimédií, velký displej, vylepšený zvuk, synchronizace

Mínusy

jen standardní fotoaparát, méně citlivá anténa GPS, zatím málo dodatečných aplikací


Info výrobce


iPhone 3G


Introducing iPhone 3G. With fast 3G wireless technology, GPS mapping, support for enterprise features like Microsoft Exchange, and the new App Store, iPhone 3G puts even more features at your fingertips. And like the original iPhone, it combines three products in one — a revolutionary phone, a widescreen iPod, and a breakthrough Internet device with rich HTML email and a desktop-class web browser. iPhone 3G. It redefines what a mobile phone can do.



Revolutionary Mobile Phone.

iPhone is a revolutionary mobile phone that allows you to make a call by simply tapping a name or number in your address book, favorites list, or call log. It automatically syncs all your contacts from a PC, Mac, or Internet service.



Great Widescreen iPod.

iPhone is a widescreen iPod with touch controls that shows off your content — including music, audiobooks, and videos — on a beautiful 3.5-inch display. Sync content from the iTunes library on your Mac or PC. Scroll through songs and playlists with the touch of a finger. Even browse your album artwork using Cover Flow.



Internet in Your Pocket.

iPhone features fast 3G and Wi-Fi capability, rich HTML email, Maps with GPS, and Safari — the most advanced web browser on a portable device. Safari automatically syncs bookmarks from your PC or Mac and includes built-in Google and Yahoo! search. iPhone also multitasks, so you can make a phone call while emailing a photo or surfing the web over a Wi-Fi or 3G connection.



3G Capability.

3G technology gives iPhone fast access to the Internet and email over cellular networks around the world, allowing you to do more in more places. And to make sure you always get the best browsing speed possible, iPhone 3G seamlessly switches between 3G and even faster Wi-Fi, automatically.



App Store.

Innovative applications for everything - from games to business to productivity to social networking - are coming to iPhone. Applications for iPhone take advantage of its groundbreaking features such as Multi-Touch, GPS, and the accelerometer. Some are even free. And they can be downloaded wirelessly to your iPhone.



iPhone in Enterprise.

With support for Microsoft Exchange ActiveSync, iPhone delivers push email, calendar, and contacts. And it uses enterprise-grade networking with Cisco IPSec VPN and WPA2 enterprise support. So now the most revolutionary mobile device ever is also the ideal phone for business.



Maps with GPS.

Find your location, get directions, and search for nearby businesses — all from your phone. Maps on iPhone 3G combines GPS, Wi-Fi, and mobile tower location technology with the Multi-Touch interface to create the best map application ever on a mobile phone.



iPhone combines Multi-Touch — the most innovative user interface since the mouse — with some of the most advanced software ever. The three-axis accelerometer senses the orientation of iPhone and adjusts the display. The proximity sensor saves power by turning off the display when iPhone is lifted to your ear. All of this — together with its GPS, 3G, Wi-Fi, and EDGE capability — puts iPhone years ahead of any other mobile device.

Recenze odborníků

iPhone 3G


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Obrázek 6
Obrázek 7
Apple otevřel svůj iPhone vývojářům a celému světu, obohatil jej o pořádnou výbavu a jeho 3G bude prý rychlejší než u ostatních mobilů. Překvapila mimořádně nízká cena, přibylo GPS, ale zůstal průměrný fotoaparát bez schopnosti točit video.

------------------

V České republice se Apple iPhone 3G bude prodávat 22 srpna a avizovaný je zatím u tří Českých operátorů a to Vodafone, T-Mobile a Telefónica O2.



Využití telefonu iPhone 3G v plné parádě nabídne v České republice pouze Telefónica, která je jediná, co může provozovat v České republice 3G síť. iPhone 3G nabízí krom klasických služeb, jako přehrávání videa a hudby i navigaci GPS, nebo surfování po internetu dvojnásobnou rychlostí.

----------------



rozměry a hmotnost: 116 × 62 × 12 mm, 133 g.

displej: 3,5palce, aktivní TFT, 320 × 480, 16 mil. barev.

sítě: GSM (850/900/1 800/1 900 MHz), 3G, GPS.

data: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA.

konekt.: jiný, Bluetooth, Wi-Fi.

paměť: 16384 MB.

baterie: Li-Pol 1400 mAh, procesor: 620 MHz.

operační systém: OS X 2.0.

hudba: přehrávač hudby, 3,5mm jack.

fotoaparát: 2MPx (1 600 × 1 200).

---------------

Apple iPhone 3G je přístroj zkonstruovaný v klasickém provedení. Hmotnost a rozměry mobilního telefonu jsou: 115.5 x 62.1 x 12.3 mm a 133 g. Mobilní telefon je schopen funkce v síti GSM 850/900/1800/1900 HSDPA 850/1900/2100. Je také důležité zdůraznit jeho vybavení kamerou 2.0 MP. GPRS, EDGE , HSDPA, Bluetooth, v2.0, USB, v2.0, Wi-Fi 802.11b/g, HTML (Safari), Predictive Text Input T9.

----------------

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz