Resumé

SonyEricsson C905

Zachyťte nejlepší snímek


SonyEricsson C905 Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson C905 je telefon s "rodiny" CyberShot a první od SE nejen tím že je výsuvné konstrukce ale hlavně typem fotoaparátu. Ten má rozlišení 8,1 megapixelů. Dále má i Xenonový blesk, autofocus, detekci tváří, redukce červených očí, stabilizátor obrazu a mnoho dalších funkcí na úpravu pořízených obrázků či vidozáznamů. Tím ale Sony Ericsson C905 nekončí - dále nabídne vestavěný GPS modul, pohybový senzor, který využijete pro prohlížení fotografií nebo ovládání her a pro datovou komunikaci GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, a také Wi-Fi. Telefonu pochopitelně nechybí multimediální přehrávač a FM rádio s RDS a podpora pam. karet typu memory stick micro M2. To vše se podepsalo na váze telefonu - 136 g. Ale rozměry jž tak velké nejsou - 104 x 49 x 18 mm.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson C905

Zachyťte nejlepší snímek


Dokonalý obraz. C905 nabízí veškeré funkce pro dokonalé snímky. Smart Contrast vyváží jas a barvy. Funkce rozpoznání obličeje vám pomůže zaostřit na lidi. Dostanete se všude. C905 vám poslouží jako kapesní průvodce: telefon obsahuje zabudovaný přijímač GPS. Google Maps™ vás zavedou na místo. Sdílejte, blogujte. Aktivujte fotoaparát stisknutím tlačítka režimu fotografování, vyfoťte snímek a můžete sdílet. C905 podporuje odesílání obrázků a videa do blogu. Telefon C905 Cyber-shot™ s 8,1 megapixely a xenonovým bleskem je vždy připravený zachytit nejlepší chvíle vašeho života. Blog pro videa. S telefonem získáte zdarma vlastní, osobní blok. Tak proč pro něj nepřidat nějaké pohyblivé obrázky? Natočte videoklip, několikrát klepněte a je odeslaný. Wayfinder Navigator™. Máte-li po ruce C905, neztratíte se, ať vás vaše cesty zavedou kamkoliv. Paměť telefonu obsahuje zkušební verzi aplikace Wayfinder Navigator™. S podrobnými navigačními pokyny, neomezeným přístupem k internetovému plánovači tras a mapami ke stažení* se neztratíte. Cyber-shot™. Digitální fotoaparát Sony Ericsson s megapixely přináší ostré snímky ve vysokém rozlišení s dalšími funkcemi, běžnými u samostatných přístrojů. Rozpoznání obličeje. Chcete mít lidi na snímcích ostré a jasné? Aktivujete-li funkci rozpoznání obličeje, fotoaparát automaticky vyhledá obličej v hledáčku a zaostří na něj. Sdílení s DLNA. Telefon podporuje DLNA, abyste se mohli přes Wi-Fi bezdrátově připojit k ostatním elektronickým zařízením. Prohlížejte své fotografie v televizoru - stačí připojit, usadit se a můžete si užívat. Alternativa Wi-Fi. Pro rychlé připojení telefonu k Internetu na hotspotech můžete využít podporu Wi-Fi. Přehrávač médií. Přehrávejte si hudbu a videa pomocí integrovaného přehrávače záznamů. Přehrávač podporuje několik formátů souborů. Smart Contrast. Obrázky budou skutečně reálné - a možná ještě lepší. Funkce Smart Contrast automaticky vyváží jas a barvy. Najděte cestu s aGPS. Již se nikdy neztratíte. Váš telefon obsahuje aGPS Služby založené na zjišťování polohy, například Google Maps™ a Wayfinder, vám pomohou najít cestu k cíli. Ke snímkům můžete přidat informace o místě pořízení - využijte funkce značkování GPS. Publikujte svůj život v blogu. Snadný způsob, jak sdílet život v obrazech. Pořiďte nebo vyberte fotografii, přidejte text a publikujte pro přátele a rodinu. E-mail ve vaší kapse. Vestavěný e-mailový klient - přistupujte k doručeným zprávám odkudkoliv, čtěte a odesílejte e-maily kdekoliv na světě. HSDPA – opravdová rychlost ke stahování. Používejte mobilní Internet s rychlostí širokopásmového připojení. Stahujte v mžiku velké soubory a e-mailové přílohy. Za pár vteřin prohlížejte webové stránky a nové zprávy z kanálů RSS. HSDPA dostává 3G o krok dál.

Recenze odborníků

SonyEricsson C905

Zachyťte nejlepší snímek


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
První telefon s osmimegapixelovým fotoaparátem v našich končinách dovede také natáčet VGA video a má xenonový blesk. Výsuvný C905 podporuje u hloupých mobilů zřídka vídané GPS a Wi-Fi, poradí si samozřejmě s EDGE a třetí generací. Rozměry a hmotnost: 104 × 49 × 18 mm, 136 g. Displej: 2,4 palce, aktivní TFT, 240 × 320, 262 tis. barev. Sítě: GSM (850/900/1 800/1 900 MHz), 3G, GPS. Data: GPRS tř. 10, EDGE tř. 10, UMTS, HSDPA. Konekt.: USB, Bluetooth (A2DP), Wi-Fi. Paměť: 160 MB, paměťové karty Memory Stick Micro. Baterie: Li-Pol 930 mAh, procesor: 185 MHz. Hudba: přehrávač hudby, rádio. Fotoaparát: 8MPx (3 264 × 2 448), video (640 × 480), autofocus, xenonový blesk.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz