Resumé

SonyEricsson W595i

Podělte se o skvělé hudební zážitky


SonyEricsson W595i Aktuální informace
na Info-Lince

Mobilní telefon Sony Ericsson W595i je vylepšený nástupce modelu W580. Hlavní změna je v typu klávesnice. Starší model měl velké problémy s typem klávesnice, proto u tohoto nového modelu si dali vývojáři záležet a vznikla pohodlná a hlavně bezproblémová klávesnice. Další výrazné vylepšení doznal fotoaparát. Ten má nyní rozlišení 3,2 megapixelů ale, jak je zvykem u řady Walkman, postráda jakékoliv přisvětlení. Ale to není tak důležité. Telefon má všechny funkce nové řady Wlakman jako jsou Track ID, posunutí skladeb švihem ruky apod. Změny doznal i displej. Ten má nyní úhlopříčkou 2,2 palce a rozlišení 320 x 240 pixel. Sony Ericsson W595i zvládne i sítě UMTS včetně HSDPA. Telefon by se měl dodávat s paměťovou kartoou o velikosti 2GB. Barvy: Grey, White-Red.
Plusy

Stereo reproduktory, 3Mpx fotoaparát, QVGA displej

Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson W595i

Podělte se o skvělé hudební zážitky


Hýčkejte své přátele.
Poslechněte si své oblíbené zvuky s ostatními přes integrované stereofonní reproduktory. Nebo nechte přátele poslouchat přes další sluchátka zapojená do stereofonní rozdvojky.

Písničky v obchodě.
Hledejte a kupujte písničky pomocí funkce TrackID™. Na 2GB kartu, která je součástí příslušenství, se vejde až 1900 skladeb (při kódování souborů eAAC+).

Švihnout a změnit.
Změňte písničku, popusťte hlasitost - všechno jednoduše. Díky funkci ovládání pohybem stačí švihnout zápěstím.

Co je v něm?

Telefon Walkman.
Prineste s sebou svoji oblíbenou hudbu, at jdete kamkoliv a kdykoliv. Váš W595 není jen mobilní telefon. Je to také prenosné hudební zarízení.

Ovládání pohybem.
Jak snadno změnit hudbu: stačí zatřepat telefonem. Zapněte funkci ovládání pohybem, stiskněte a podržte tlačítko Walkman a švihněte zápěstím. Telefon zavibruje a potvrdí tak změnu skladby - poté náhodně vybere novou skladbu z aktuálního seznamu a přehraje ji.

TrackID™ - rozpoznávání hudby.
Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album.

Hrátky s rocknrollem.
Vzhůru do akce? V paměti telefonu je několik her, mimo jiné Guitar Rock Tour™. Vystupte na pódium a rozjeďte to - kdykoliv se na to budete cítit.
Guitar Rock Tour je ochranná známka společnosti Gameloft, registrovaná v USA a dalších zemích.

Vestavěný fotoaparát.
Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

Blog pro videa.
S telefonem získáte zdarma vlastní, osobní blok. Tak proč pro něj nepřidat nějaké pohyblivé obrázky? Natočte videoklip, několikrát klepněte a je odeslaný.

Přehrávač Walkman.
S přehledným a intuitivním ovládáním přehrávače Walkman je hledání hudby hračka.

Seznamy skladeb podle vaší nálady - SensMe™.
Tvořte seznamy skladeb podle tempa a nálady. Rychlá nebo pomalá, veselá či smutná? SensMe™ vám dá vybrat z plošné mapy nálad.

Rádio FM.
Všude kolem poletuje hudba - stačí ji naladit a užívat si. Váš telefon má integrované rádio FM.

Počítejte si kroky - Walk Mate.
Paměť telefonu obsahuje počítadlo kroků. Snadno použitelná aplikace Walk Mate zůstává celý den aktivní. Zaznamenává počet ušlých kroků a řekne vám, kolik kroků ještě zbývá, abyste splnili denní zdravotní cíl. Telefon do kapsy a můžete vyrazit!

Recenze odborníků

SonyEricsson W595i

Podělte se o skvělé hudební zážitky


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Výsuvný walkman se stereo reproduktory, QVGA displejem a třímegapixelovým fotoaparátem bez autofocusu. Rozumí si i s daty, když podporuje přenosy HSDPA, v balení bude 2GB paměťová karta a bude se vyrábět v modrém, bílém, šedém a černém provedení.

Rozměry a hmotnost: 100 × 47 × 14 mm, 104 g.
Displej: 2,2 palce, aktivní TFT, 240 × 320, 262 tisíc barev.
Sítě: GSM (850/900/1 800/1 900 MHz), 3G.
Data: GPRS tř. 10, EDGE tř. 10, UMTS, HSDPA.
Konekt.: Fast port, Bluetooth (A2DP).
Paměť: 40 MB, paměťové karty Memory Stick Micro.
Baterie: Li-Pol 900 mAh.
Hudba: přehrávač hudby, rádio, stereorep.
Fotoaparát: 3MPx (2 048 × 1 536), video.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz