Resumé

Samsung SGH C3050

výsuvný telefon pro lepší život


Samsung SGH C3050 Aktuální informace
na Info-Lince

Vysouvák s fotoaparátem, displejem o rozlišení 128 × 160 je vybaven VGA fotoaparátem, FM rádiem a podporuje Bluetooth a EDGE.
Plusy

podpora EDGE, FM rádio

Mínusy




Info výrobce


Samsung SGH C3050

výsuvný telefon pro lepší život


Mobilní telefon C3050 svými dokonalými vlastnostmi – od dynamických multimediálních funkcí až po elegantní a vytříbený design – potěší oči i uši. Zachyťte svět v širokoúhlých záběrech pomocí fotoaparátu s náhledem na celém displeji a podporou panoramatických fotografií nebo si pomocí hudebního přehrávače kdykoli užívejte své oblíbené melodie. Luxusní detaily se snoubí s kultivovaností a výsledkem je mobilní telefon, který skvěle vypadá a také se skvěle používá.

styl, který zapůsobí

Za čistými liniemi a minimalistickým designem se skrývá mnohem více, než se na první pohled zdá. C3050 svou subtilností a sofistikovaností osloví stylové uživatele. Štíhlé tělo je dokonale ergonomické a snadno vám vklouzne do dlaně i do kapsy. Design tohoto výsuvného telefonu je nejen velice moderní, ale také funkční. Rozměrný displej o úhlopříčce 2" je pohledný a zároveň impozantním způsobem zobrazuje obsah telefonu.

hudba pro vaše uši

C3050 je jako váš osobní jukebox s vašimi oblíbenými skupinami, alby a skladbami a nabízí hudební zábavu, kdykoli na ni dostanete chuť. Uložte si svou oblíbenou hudbu na kartu microSD a poslouchejte ji do sytosti. Díky přehrávání na pozadí lze poslouchat skladby a zároveň používat jiné aplikace telefonu. Chcete-li slyšet nejnovější hity, stačí si naladit FM rádio s nepřetržitým proudem hudby, zpráv a informací. I na cestách se tak můžete pohodlně usadit a užívat si hudbu.

dokonalé fotografie

Zachyťte ve svém mobilu vše, co hýbe světem. Zabudovaný fotoaparát s rozlišením VGA je vždy připraven pořídit snímky vašich vzácných okamžiků tak, jak se právě dějí. Telefon pořizuje dokonalé fotografie, které můžete spojit a vytvářet tak působivá panoramata. Své svěží fotografie si můžete prohlížet na velkém displeji, na kterém vaše vzpomínky kdykoli znovu ožijí.

Recenze odborníků

Samsung SGH C3050

výsuvný telefon pro lepší život


Kvalitní mobilní telefon s výsuvnou konstrukcí a integrovaným FM rádiem. Je vybavený displejem s barevnou hloubkou 65 tisíc barev a rozlišením 128 x 160 bodů. Zabudovaný fotoaparát s rozlišením VGA nabízí různé fotografické efekty, časovač či volbu různých okrasných rámečků. Pro přenos dat je přístroj vybaven technologií EDGE a GPRS (třídy 10), přes kterou je také možné odesílat a přijímat zprávy MMS nebo používat e-mailového klienta. Dále je přístroj vybaven systémovým konektorem pro připojení k počítači a bezdrátovým BlueTooth rozhraním. Jako vyzvánění lze použít polyfonní melodie s až 40 hlasy. Nechybí klasické funkce jako je například stopky nebo budík. Pro snadné připomenutí je možné ukládat i krátké poznámky. Telefon má velmi nízkou hmotnost a kompaktní rozměry, díky tomu se vejde i do menší kapsy.

Parametry a specifikace:

Hlavní displej:

Typ: Aktivní TFT 2.0'

Barevná hloubka: 65 536 barev

Rozlišení: 128 x 160 bodů

Sítě:

GSM 850

GSM 900

GSM 1800

GSM 1900

Komunikace zařízení:

BlueTooth

USB

Přenos dat:

GPRS (třída 10)

EDGE (třída 10)

Fotoaparát:

Rozlišení: 0,3 megapixelů (640 x 480 bodů)

Zprávy:

Typ: SMS, MMS

E-mailový klient

Podpora T9

Další funkce:

WAP

GPRS

Bluetooth

MP3

Rádio

Java

Telefonní seznam na 1000 kontaktů

Polyfonní melodie 40 hlasé

Reálné melodie MP3

Budík

Kalendář

Baterie:

Typ: Li-Ion

Kapacita: 800 mAh

Rozměry:

97 × 47 × 15 mm

Hmotnost:

92 g

Barva provedení:

Černá

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz