Resumé

SonyEricsson Z200

rozpustilé véčko nové generace


SonyEricsson Z200 Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson Z200 je extravagantní véčko,které svým vzhledem osloví především mladší generaci. Na čelní ploše v zavřeném stavu zaujme kulatý displej s ručičkovými hodinami, který umí zobrazit i jméno a telefonní číslo volajícího. Na horní straně jistě nepřehlédnete masivní poutko pro zavěšení popruhu. V poutku je ukryta anténa.
Adresář je vícepoložkový, k dispozici jsou také skupiny volajících i vyzváněcí profily. Ke jménům můžete přidat obrázek.
Telefon dobře padne do ruky a nabízí velký prostor pro klávesnici, jejíž pohodlná tlačítka oceníte zejména při práci s textovými zprávami. Pro rychlejší psaní je připraven český slovník
T9, vybrané textovky můžete uložit do paměti telefonu. Sony Ericsson Z200 nepodporuje MMS a není ani vybaven digitálním fotoaparátem.
Slušné možnosti očekávejte od funkcí pro organizaci času. V telefonu najdete kalendář, upomínky i budík. Příznivce datové komunikace potěší podpora datových přenosů GPRS, díky nimž mohou wapovat nebo se mobilně připojit k internetu. Ke spojení mobilu s počítačem slouží datový kabel. Telefonu bohužel chybí Java.
Sony Ericsson Z200 je výtvarně velmi zajímavý mobilní telefon určený zejména mladší generaci.
Plusy

zajímavý design, barevný displej, čtyřicetihlasé vyzvánění

Mínusy

nemá Javu, nepodporuje MMS


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz