Resumé

LG 7100

jediný mobilní telefon s otočným displejem


LG 7100 Aktuální informace
na Info-Lince

Vestavěný fotoaparát a otočný barevný displej - to jsou vlastnosti mobilního telefonu LG G7100. Jde o modrostříbrné véčko s trčící anténou, na přední straně vás jistě zaujme kruhové zrcátko s malým informačním displejem.
Vnitřní displej dokáže zobrazit pětašedesát tisíc barev. Je sice pouze pasivní, ale kvalitou se vyrovná mnoha aktivním displejům. Hlavní nabídka telefonu je grafická a hýří animacemi, další úrovně už jsou jen textové. Libovolnou funkci můžete vyvolat číselnou volbou, což značně usnadní rutinní používání telefonu.
Vnější displej je otočný v obou směrech, po směru hodinových ručiček ho pootočíte o devadesát stupňů, proti směru dokonce o sto osmdesát. Pootočený displej je disignově zajímavý, ale hlavně dobře využitelný například při focení. Model LG G7100 má totiž vestavěný fotoaparát, který je umístěn na boku kloubu spojujícího obě části přístroje.
Seznam kontaktů je vícepoložkový a umožňuje uložit až dvě stě jmen s libovolným počtem dalsích údajů.
Vyhledávat lze pouze podle prvního písmene, ale telefon má navíc zvláštní funkci, která zvládá vyhledávat i podle více znaků. Kontakty můžete rozdělit do skupin, telefon podporuje vyzváněcí profily.
Při psaní zpráv mobil odpočítává napsané znaky, podporuje i dlouhé zprávy. Je vybaven českým slovníkem T9 pro rychlé psaní, který ovšem tvrdošíjmě prosazuje českou diakritiku. Nedá si bohužel vysvětlit, že o zkrácené SMS s háčky a čárkami nikdo nestojí, takže musíte psát bez T9, nebo zkoušet postupným výběrem možností najít bezproblémovou variantu.
Kalendář výborně pracuje s barevným odlišením jednotlivých dnů, má ovšem kapacitu pouhých dvacet položek. V telefonu nenajdete upomínky ani úkoly, ale zato má opakovaný budík, kalkulačku i převodník měn.
Telefon LG G7100 nadchne příznivce fotomobilů, ostatní bezpochyby zaujme otočným displejem. Barevné provedení je navíc příjemnou změnou v záplavě stříbrných véček.
Plusy

netradiční design, standartně dodávané příslušenství, fotoaparát s bleskem

Mínusy

špatné počeštění, slabé organizační funkce, T9 zkracuje zprávy


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz