Resumé

Nokia 7310 Supernova


Nokia 7310 Supernova Aktuální informace
na Info-Lince

Nokia přichází s uplně novou řadou a to jsou telefony Supernova. První z nich je levný telefon Nokia 7310 Supernova. Máte-li rádi barvy, s tímto telefonem si vyhrajete. Nabízí tři barevné alternativy pro přední kryt a hned pět pro kryt zadní. Ale to není vše. Telefon je klasické konstrukce s rozměry 106,5 x 45,4 x 11,95 milimetrů a zároveň má příjemnou hmotnost 83 gramů. Nokia 7310 Supernova nabízí kvalitní integrovaný fotoaparát s rozlišením 2 Mpx a 4 x digitálním zoomem, přehrávač hudby, FM rádio, Bluetooth a pro datovou je připravena podpora GPRS a EDGE. A navíc díky konektoru TV-out dokáže Nokia 7310 zobrazit displej Vašeho telefonu i na velké obrazovce. Volný neblokovaný telefon, určený pro český trh, dva roky záruka výrobce.

Barvy: Green, Dark Blue, Pink
Plusy

QVGA displej, TV-out, stylový vzhled

Mínusy




Info výrobce


Nokia 7310 Supernova


Nokia 7310 je mobilní telefon pro sítě GSM se stylově zajímavým designem a možností výměny krytů. Displej typu TFT má úhlopříčku 2palce, rozlišení QVGA a dokáže zobrazit až skvělých 16 milionů barev. Zajímavému modelu Nokia 7310 nechybí ani 2megapixelový fotoaparát s podporou videozáznamů.

K dispozici jsou datové přenosy GPRS i EDGE, připojení k okolním zařízením je možné pomocí USB kabelu či bezdrátové technologie Bluetooth a připraven je i TV výstup. Přehrávání hudby si s Nokia 7310 můžete zpříjemnit pomocí stereo Bluetooth sluchátek. O dostatek prostoru se postarají paměťové karty typu microSD a předností je také FM rádio s RDS.

Nokia 7310 Supernova má ve výbavě HTML internetový prohlížeč WAP i e-mailového klienta. Samozřejmostí je Java a potěší hlasové vytáčení a ovládání či hlasité handsfree. Vyzvánění může být polyfonní (64 hlasů) nebo lze použít jakékoliv uložené hudební či video soubory.

Recenze odborníků

Nokia 7310 Supernova


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Stylový mobilní telefon s celou řadou moderních funkcí. Telefon je určen pro mladé, aktivně žijící uživatele, kteří si potrpí na vzhled i kvalitní výbavu. Telefon využívá běžnou konstrukci s velkým displejem a pohodlnou klávesnicí. Pro vyjádření své současné nálady mohou uživatelé využít systému výměnných krytů Xpress-on (součástí balení je modrý a zelený kryt).

Telefon se může pochlubit barevným displejem s úhlopříčkou 2 palce a rozlišením 240 x 320 bodů, který zaručí výborou čitelnost za všech světelných podmínek. Na displeji si mohou vychutnat například fotografie pořízené vestavěným 2 megapixelovým digitálním fotoaparátem či natočená videa. Problém jistě nebudou činit ani hry nebo Java aplikace.

Ve výbavě nechybí kvalitní telefonní seznam, propracovaný systém psaní zpráv včetně funkce e-mailového klienta ani kvalitní organizační funkce, mezi které patří kalendář, úkolník nebo poznámky. To vše lze navíc (ať již pomocí microUSB kabelu nebo bezdrátově přes Bluetooth) synchronizovat s počítačem. Mladí uživatelé jistě ocení povedený multimediální přehrávač s možností poslechu přes bezdrátová sluchátka. Vestavěnou paměť lze rozšířit pomocí paměťových karet microSD až o další 4 GB. Hodit se může také FM rádio s podporou funkce RDS.



Parametry a specifikace:

Displej:

velikost 2 palce, rozlišení 240 x 320 bodů

262 144 barev

Provozní frekvence:

GSM 900/ 1800/1900 MHz

Uživatelské rozhraní:

Series 40 s aktivním pohotovostním režimem

Paměť:

Vnitřní paměť 32 MB

Rozšíření paměťovou kartou MicroSD (max. 4 GB)

Textové zprávy:

SMS, MMS, chat, e-mail

automatické doplňování slov T9

Funkce:

Vícepoložkový telefonní seznam

Hlasitý odposlech

Hlasový záznamník

Kalendář, poznámky, úkoly

Světové hodiny, kalkulátor

Budík, časovač

Synchronizace s PC

Internetový prohlížeč

Zábava:

Macromedia Flash Lite 2.1

Podpora Java 2.0

Podpora služeb Yahoo! (e-mail, počasí, novinky, zasílání rychlých zpráv)

Widsets - jednoduché webové motivy

Konektivita:

GPRS / EDGE

Bluetooth 2.0

microUSB konektor

2,5 mm AV konektor

Fotoaparát:

2 Mpx, 4x digitální zoom

Možnost natáčení videa

Hudební funkce:

MP3 přehrávač s podporou formátů MP3, Midi, ACC, ACC+, eACC+ a WMA

Stereo FM rádio s podporou RDS

Podpora bezdrátových sluchátek (A2DP)

Správa hudby přes Nokia Music Manager nebo Windows Media Player 11

Baterie:

Typ BL-4CT, 860 mAh

až 4 hodiny hovoru nebo 300 hodin v pohotovostním režimu

Hmotnost:

83 g

Rozměry:

106,5 x 45,4 x 11,95 mm

Obsah balení:

Nokia 7310 Supernova

Baterie BL-4CT

Kompaktní nabíječka AC-3

Stereo sluchátka HS-47

Výměnný kryt (modrý + zelený)

Manuál

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz