Resumé

SonyEricsson R306 Radio

Někdo to rád nahlas


SonyEricsson R306 Radio Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson R306i upoutá nevšedním designem. Na trhu je bezpočet mobilů, jejichž zadní strana vypadá záměrně jako digitální fotoaparát. Ale aby vypadala jako rádio? Sony Ericsson R306i už má na přední straně dvojici stereofonních reproduktorů a fotoaparát má použitelné rozlišení 1,3 megapixelu. Radiopřijímač dokáže přijímat jak FM kmitočty, což je obvyklé, tak i AM frekvence, což dnes naopak obvyklé není. Navíc si poradí i s informačním kanálem RDS. Vedle reproduktorů najdeme i ovládací prvky radiopřijímačů. I v tom se výrazně odlišuje od jiných mobilů na trhu. Vysílání rádia lze nahrávat a zvukový záznam použít například jako vyzvánění. Oba modely dále nabízejí MP3 vyzvánění, Bluetooth a USB s podporou Mass Storage. Telefon podporuje pouze datové přenosy GPRS. Telefon má kvalitní baterii, která zajistí vynikající výdrž.

Volný neblokovaný telefon, určený pro český trh, dva roky záruka výrobce.

Barvy: Coffee Black
Plusy

FM/AM rádio a jeho softwarová popora, stereo reproduktory, megapixelový fotoaparát

Mínusy

bez paměťových karet


Info výrobce


SonyEricsson R306 Radio

Někdo to rád nahlas


Co je v něm?

Rádio - FM a AM

Buďte stále naladěni na své oblíbené rádio. Váš telefon přijímá rozhlasové vysílání v pásmu FM i AM a poskytuje tak přístup k široké nabídce stanic. Stačí položit telefon na stůl a promění se s přenosné rádio.

Stereo reproduktory

K aktivaci reproduktorů stačí přepnout na hlasitý odposlech. Lepší než souprava hands-free - podělte se o rádio a hovory s ostatními. Ještě bohatší zvuk získáte stisknutím tlačítka zvýraznění zvuku.

TrackID™ - rozpoznávání hudby

Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album.

Vestavěný fotoaparát

Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

Zachyťte akci

Videoklipy jsou ideální pro ty nečekané okamžiky, které se přihodí, když jste venku a užíváte života.

Zážitek s Bluetooth™

Bezdrátová technologie Bluetooth™ osvobozuje více než jen ruce - umožňuje komunikovat zařízením bez spleti drátů na vzdálenost až deseti metrů.

Predikativní zadávání textu

Pište textové zprávy s menším počtem stisknutých tlačítek. Telefon předvídá zadávané slovo a dokončí ho za vás.

MMS

Vyfotografujte místo, kde jste, nahrajte nebo napište pozdrav a pošlete ho jako zprávu MMS nebo e-mail. Posílejte fotografie, text a zvuk.

Vyzváněcí melodie MP3

Chcete slyšet svoji oblíbenou písničku při každém příchozím hovoru? Váš telefon umí nejen přehrávat MP3 soubory - můžete je použít také jako vyzváněcí melodie.

Budík s rádiem

Potřebujete se probudit v určitou hodinu? Čeká vás událost, kterou nesmíte zmeškat? Nastavte čas, kdy začne hrát vaše oblíbené rádio či vyzváněcí melodie, které vám ji připomenou.

Telefonní seznam

Uložte si do telefonu kontaktní informace o přátelích, rodině a kolezích.

Recenze odborníků

SonyEricsson R306 Radio

Někdo to rád nahlas


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Mobilní telefon Sony Ericsson R306 je již na první pohled véčko s velmi neobvyklým vzhledem. V této variantě je tělo telefonu zbarveno do odstínů hnědé barvy. Na předním panelu se nachází několik tlačítek pro ovládání vestavěného rádia a malý informační displej. Rádio můžete využít jak pro poslech hudby nebo zpráv, tak i pro budík. O skvělé podání zvuku se postarají kvalitní stereofonní repoduktory.

S telefonech se dovoláte ve třech pásmech GSM sítí, disponuje 5 MB vestavěné paměti a displejem s rozlišením 128 x 160 bodů. Pro zachycení výjimečných okamžiků můžete využít fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelu a možností natáčet video. Mezi další praktické funkce patří propracované možnosti organizace času (kalendář, poznámky, úkoly, kalkulačka apod.), internetový prohlížeč nebo Java aplikace. S okolními zařízeními může telefon komunikovat prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth.



Parametry a specifikace:

Podporované sítě:

GSM 900/ 1800/ 1900 MHz

Displej:

TFT, 65 tisíc barev

rozlišení 128 x 160 bodů

Paměť:

5 MB

Fotoaparát:

rozlišení 1,3 megapixelu

nahrávání videa

Funkce:

internetový prohlížeč

java

multimediální přehrávač

FM rádio s RDS

TrackID

Bluetooth

Organizace času:

budík

kalendář

kalkulačka

kontakty

poznámky

stopky

úkoly

časovač

Napájení:

Li-Ion akumulátor

Výdrž až 9 hodin hovoru nebo 410 hodin v poh. režimu

Barva:

hnědá (Coffee Black)

Rozměry:

90 x 48 x 16 mm

Hmotnost:

93 g

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz