Resumé

LG 7020

véčko s ostře řezanými hranami


LG 7020 Aktuální informace
na Info-Lince

Ve srovnání s jinými véčky má LG 7020 poněku hranaté tvary. Hranaté je vlastní tělo telefonu, lemování okolo vnějšího displeje a hranaté jsou i klávesy.
Vnější informační displej je černobílý a zobrazuje kromě času také informace o příchozích zprávách a hovorech. Vnitřní displej je barevný a dostatečně velký, zobrazí pětašedesát tisíc barev a můžete ho ozdobit obrázkem.
Ovládání je logické, podporuje číselné zkratky. Ani u tohoto telefonu se ale výrobce nevyvaroval některých drobných chyb v počeštění. Model G7020 a s ním všechny telefony LG zaslouží pochvalu za přiřazení fukcí jednotlivým směrům ovládacího tlačítka.
Telefonní seznam má kapacitu na 255 kontaktů. Můžete je dělit do skupin a každé skupině přiřadit kromě vyzváněcí melodie i barvu, kterou se při příchozím hovoru rozbliká systémová kontrolka na přední straně telefonu.
Při psaní zpráv telefon odpočítává znaky, k dispozici je český slovník pro rychlé psaní eZi (jakási obdoba známější technologie Zi). Píše sice s háčky a čárkami, ale můžete snadno nastavit, aby diakritiku před odesláním ořezal.
K počítači telefon připojíte pomocí datového kabelu či infraportu. Na internet můžete přistupovat prostřednictvím GPRS třídy 10 (4+2 timesloty). Škoda, že údaje v telefonu nelze synchronizovat například s programem Microsoft Outlook. Chybí také podpora Javy, takže si budete muset vystačit pouze se dvěma vestavěnými hrami.
Z organizačních funkcí najdete v LG G7020 jednoduchý kalendář, poznámky, opakovaný budík, kalkulačku a převodník nejrůznějších veličin. Možná se vám bude hodit také diktafon, který bez problému pojme tři hlasové poznámky o délce až třicet sekund.
LG G7020 jistě potěší obdivovatele véček vyráběných s korejskou precizností. Nabídka funkcí by měla většině uživatelů bohatě stačit, i když někdo bude možná postrádat multimediální zprávy MMS, které by se na kvalitním displeji opravdu dobře vyjímaly.
Plusy

kvalita provedení, výborný displej, pěkné vyzvánění

Mínusy

počeštění, chybí Java a MMS


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz