Resumé

SonyEricsson W205


SonyEricsson W205 Aktuální informace
na Info-Lince

Cenově dostupný slider se zaměřením na hudbu. Mimo přehrávače je připraveno i FM rádio nebo funkce TrackID pro rozpoznávání hudby. Na zádech přístroje nalezneme 1,3 Mpix fotoaparát, k dispozici jsou paměťové karty Memory Stick Micro do velikosti 2 GB. Volný neblokovaný telefon, určený pro český trh, dva roky záruka výrobce.

Barvy: Ambient Black.
Plusy

hudební přehrávač a FM rádio s RDS, megapixelový fotoaparát, slot pro paměťové karty

Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson W205


Sony Ericsson W205 nabízí základní výbavu, nechybí však povedený hudební přehrávač, který dokáže zobrazit i obal alba. K dispozici je i FM rádio s RDS. Sony Ericsson W205 dokáže nepřetržitě přehrávat hudbu z přehrávače až 13 a půl hodiny. Displej nového Sony Ericsson W205 Walkmanu má rozlišení 128 x 160 obrazových bodů. Displej je aktivní (TFT) a má dostačující úhlopříčku 1,8 palce. K fotografování slouží fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelu. Vestavěnou paměť je možné zvětšit pomocí paměťových karet a opět nechybí podpora Bluetooth a možnost připojení telefonu k počítači přes USB datový kabel. Sony Ericsson W205 pracuje pouze v pásmech GSM. Ve výbavě Sony Ericsson W205 najdeme i internetový prohlížeč Opera mini.



Parametry a specifikace:

Podporované sítě:

GSM 900/ 1800 MHz

Datové přenosy GPRS, EDGE

Displej:

TFT displej, 65 tisíc barev

rozlišení 128x160 bodů

Paměť:

paměť telefonu cca 5 MB

slot pro paměťové karty Memory Stick Micro (M2)

Fotoaparát:

rozlišení 1,3 megapixely

natáčení videa

Rozhraní:

USB 2.0

Bluetooth 2.0 (včetně A2DP)

PictBridge

Zábava:

internetový prohlížeč

multimediální přehrávač

rádio

Java hry

TrackID

Funkce:

telefonní seznam

synchronizace s PC

vyzváněcí profily

vibrační vyzvánění

budík

kalendář

kalkulačka

kontakty

poznámky

stopky

úkoly

časovač

Napájení:

Li-Pol akumulátor 950mAh

výdrž až 9 hodin hovoru nebo 425 hodin v poh. režimu

Barevné provedení:

černé

Rozměry:

92 x 47 x 16,4 mm

Hmotnost:

96 g

Recenze odborníků

SonyEricsson W205


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Novinka s označením W205 nabízí základní výbavu, nechybí však povedený hudební přehrávač, který dokáže zobrazit i obal alba. K dispozici je i FM rádio s RDS. Telefon dokáže nepřetržitě přehrávat hudbu z přehrávače až 13 a půl hodiny.

Displej nového Walkmanu má nízké rozlišení 128 x 160 obrazových bodů. Displej je však aktivní (TFT) a má dostačující úhlopříčku 1,8 palce. K fotografování slouží fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelu.

Vestavěnou paměť je možné zvětšit pomocí paměťových karet a opět nechybí podpora Bluetooth a možnost připojení telefonu k počítači přes USB datový kabel. Telefon pracuje pouze v pásmech GSM a nepodporuje EDGE. Přesto ve výbavě najdeme internetový prohlížeč Opera mini.

Sony Ericsson W205 se začne prodávat ve třetím čtvrtletí letošního roku. V prodeji bude pouze černá varianta. Telefon bude stát stejně jako druhý představený model, jeho předběžná cena tedy je 3 000 korun.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz