Resumé

SonyEricsson W395

Vymáčkněte ze své hudby ještě víc


SonyEricsson W395 Aktuální informace
na Info-Lince

Pěkný mobilní telefon, který svým vzhledem a výbavou zaujme zejména mladé uživatele. Díky moderní výsuvné konstrukci se na telefonu našlo dostatek prostoru pro pohodlné ovládání i velký barevný displej s rozlišením 176 x 220 bodů. Z výbavy zaujme např. povedený hudební přehrávač, dvoumegapixelový fotoaparát, Java hry, internetový prohlížeč, e-mailový klient či FM rádio s podporou RDS. Pro spojení s počítačem poslouží rozhraní USB, pro spojení s dalšími zařízeními je možné použít bezdrátové rozhraní Bluetooth. Vnitřní paměť s kapacitou 10 MB lze rozšířit až o další 4 GB prostřednictvím paměťových karet Memory Stick Micro M2.
Plusy

stereo reproduktory, přehrávač se zesilovačem basů, FM rádio s RDS

Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson W395

Vymáčkněte ze své hudby ještě víc


Sony Ericsson W395 - poslechněte si své oblíbené písničky přes stereofonní reproduktory. Ekvalizér a funkce posílení hlubokých basů nabízejí vynikající akustiku bez ohledu na to, jak silně hrajete.Velká hlasitost! Skutečný hudební přehrávač. Ovládejte přehrávání hudby speciálními tlačítky přehrávače Walkman™. Identifikujte písničky pomocí funkce TrackID™ a pak si je pomocí funkce PlayNow™ stáhněte. Telefon W395 je skutečný elegán mezi výsuvnými telefony. Velké a výkonné integrované reproduktory navíc nabízejí úderné basy a skvělý zvuk všem v jeho blízkosti. Okamžité sdílení fotografií. Fotografujte dvoumegapixelovým fotoaparátem a prohlížejte si fotografie na velkém dvoupalcovém krystalicky jasném displeji. Nebo je odešlete do blogu a podělte se o ně s ostatními. Hudba: Bluetooth™ stereo (A2DP), Grafika alb, PlayNow™. Podporuje hudební skladby - MP3, AAC, Stereofonní reproduktory, TrackID™, Walkman® player. Internet: Internetový prohlížeč - Openwave™, WAP 1.2.1, WAP 2.0 XHTML. Zábava: Java, Pohybové hry, Rádio - Rádio FM s funkcí RDS, Sledování videa, Trojrozměrné hry, Vysílané video. Připojení: Modem, Podpora USB, Technologie Bluetooth™, Velkokapacitní médium USB. Organizátor: Budík, Kalendář, Kalkulačka, Kontakty, Režim Letadlo, Stopky, Telefonní seznam, Úkoly, Časovač.



Parametry a specifikace:

Podporované sítě:

GSM/ GPRS/ EDGE 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

Displej:

TFT displej s 262 144 barvami

Rozlišení 176 x 220 bodů

Paměť:

10 MB vnitřní paměti

Slot pro paměťové karty Memory Stick Micro (M2) až do 4 GB

Fotoaparát:

Rozlišení 2 megapixely

2,5x digitální zoom

Natáčení videa

Další funkce a vlastnosti:

Stereofonní reproduktory

Java, 3D hry

Pohybové čidlo

Internetový prohlížeč, e-mailový klient

Multimediální přehrávač Walkman, TrackID

FM rádio s RDS

Synchronizace s PC

Budík, kalendář

Kalkulačka

Režim Letadlo

Stopky, časovač

Úkoly, poznámky

Rozhraní:

Bluetooth (A2DP)

USB

Napájení:

Li-Ion baterie s výdrží až 8 hodin hovoru nebo 480 hod. v poh. režimu

Až 12,5 hodiny přehrávání hudby

Barevné provedení:

Šedé - Blush titanium

Rozměry:

96 x 47 x 14,9 mm

Hmotnost:

96 g

Recenze odborníků

SonyEricsson W395

Vymáčkněte ze své hudby ještě víc


Sony Ericsson W395 - hudba pro méně náročné

Model W395 patří do produktové řady hudebních telefonů označovaných světoznámým logem Walkman, s čímž je spojena i bohatší základní výbava. K novému slideru tak obdržíte navíc kvalitní stereosluchátka HPM-64 a kartu Memory Stick Micro (M2) s kapacitou 1 GB.

K ovládání hudebního přehrávače jsou připravena samostatná tlačítka. Telefon dále nabízí FM rádio a funkci pro rozpoznávání hudby TrackID. Integrovaný fotoaparát má rozlišení dva megapixely, chybí dokonce i automatické zaostřování a další rozšířené funkce. Obrázky lze upravovat přímo v telefonu díky funkci Photo fix a je možné je snadno sdílet na blogu.

Novinka s rozměry 96 × 47 × 14,9 mm a hmotností 96 gramů je vybavena 2,0“ TFT displejem s rozlišením 176 × 220 pixelů a podporou 262 tisíců barev. Jeho vnitřní paměť je pouze 10 MB. Chybí podpora 3G sítí, pro data lze využít maximálně technologii EDGE. Díky technologii Bluetooth se stereoprofilem (A2DP) lze hudbu poslouchat i na bezdrátových sluchátkách.

Sony Ericsson W395 bude dostupný ve dvou barevných variantách - titanové a šedé. Do České republiky dorazí v dubnu tohoto roku za cenu 4500 korun.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz