Resumé

SonyEricsson T715

Dopřejte si v životě trochu luxusu


SonyEricsson T715 Aktuální informace
na Info-Lince

Výsuvný telefon, u kterého hraje hlavní roli styl, podpora sítí třetí generace včetně HSDPA a HSUPA a třímegapixelový fotoaparát s diodovým bleskem. Jako jeden z prvních Sony Ericsson T715 podporuje karty microSD.
Plusy

stylový vzhled, podpora HSDPA i HSUPA, slot pro karty microSDHC

Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson T715

Dopřejte si v životě trochu luxusu


Výborně vybavený mobilní telefon výsuvné konstrukce, který zaujme zejména uživatele, kteří si potrpí na elegantní vzhled a multimediální funkce. Telefon funguje v sítích GSM i 3G a podporuje tedy i rychlé datové přenosy. Díky výsuvné klávesnici zbyl velkorysý prostor pro displej (rozlišení 240 x 320 bodů, úhlopříčka 2,2 palce) a klávesnici zajišťující pohodlné ovládání. Mladé uživatele jistě potěší vestavěný fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelu, povedený multimediální přehrávač, FM rádio s RDS, internetový prohlížeč či hry. V nabídce se ale samozřejmě nabízejí i praktické funkce jako jsou vyzváněcí profily, kalendář, budík, kalkulačka, poznámky či synchronizace s počítačem. Vnitřní paměť disponuje kapacitou 90 MB a lze ji rozšířit prostřednictvím paměťových karet. Pro komunikaci je možné využít bezdrátové rozhraní Bluetooth nebo USB kabel.

Parametry a specifikace:
Konstrukce:
Výsuvná
Podporované sítě:
GSM/GPRS/EDGE 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz
UMTS/HSPA 2100 MHz
Displej:
Barevný displej s úhlopříčkou 2,2 palce
rozlišením 240 x 320 bodů, 260 tisíc barev
Paměť:
Vnitřní paměť s kapacitou 90 MB
Slot pro paměťové karty microSD
Fotoaparát:
Rozlišení 3,2 megapixelu, blesk
Natáčení videa
Další funkce:
Multimediální přehrávač
TrackID, PlayNow
Internetový prohlížeč NetFront, RSS
Google Maps
FM rádio s RDS
YouTube, hry, Java
E-mail, Exchange ActiveSync
Budík, kalkulačka, kalendář, poznámky
Stopky, úkoly, časovač, světlo
VideoDJ, MusicDJ, PhotoDJ
Dálkové ovládání
Hlasový záznamník
Rozhraní:
USB
Bluetooth
Napájení:
Li-Pol baterie s výdrží až 10 hodin hovoru nebo 400 hodin v poh. režimu
Barevné provedení:
stříbrné (galaxy silver)
Rozměry:
91,5 x 48 x 14,9 mm
Hmotnost:
96,5 g

Recenze odborníků

SonyEricsson T715

Dopřejte si v životě trochu luxusu


Sony Ericsson představil nový vysouvák T715. Nabídne 3,2Mpix fotoaparát
Sony Ericsson představil nový vysouvací model, který by měl bodovat především nízkou cenou. Novinka s označením T715 nabízí podporu sítí třetí generace.
Novinka od Sony Ericssonu disponuje průměrnou výbavou. K dispozici je 3,2megapixelový fotoaparát, ten však postrádá automatické ostření. Do fotografií je možné vkládat souřadnice místa pořízení snímků. Plnohodnotnou satelitní navigací však nový Sony Ericsson nedisponuje. Místo pořízení snímků se určuje podle přihlášení do mobilní sítě.
Nový model T715 nabízí zobrazení důležitých informací přímo na pohotovostním displeji a možnost z pohotovostního stavu vyhledávat na internetu. Displej nového vysouvacího telefonu má rozlišení QVGA a dokáže zobrazit 262 000 barev. Displej je typu TFT a jeho úhlopříčka má hodnotu 2,2 palce.
Výbava zahrnuje hudební přehrávač, FM rádio s RDS, Bluetooth s možností připojení stereo sluchátek, podporu Exchange ActiveSync, internetový prohlížeč NetFront, aplikaci Google Maps a podporu YouTube. Vestavěnou paměť s kapacitou 90 MB je možné rozšířit pomocí paměťových karet microSD.
Telefon může pracovat v sítích třetí generace UMTS a podporuje rychlé datové přenosy HSDPA. Ve všech čtyřech pásmech sítí GSM jsou podporovány datové přenosy EDGE. Na našem trhu se nový Sony Ericsson T715 začne prodávat v říjnu. V prodeji bude pouze stříbrné provedení.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz