Resumé

SonyEricsson U100i Yari

Máte chuť si zahrát?


SonyEricsson U100i Yari Aktuální informace
na Info-Lince

Sony Ericsson YARI má TFT displej s úhlopříčkou 2,4 palce a standardní rozlišení QVGA. Vestavěný fotoaparát nabízí maximální rozlišení pět megapixelů. K dispozici je automatické ostření a detekce úsměvu.Výbava Sony Ericssonu Yari zahrnuje hudební přehrávač, FM rádio s RDS, pohybový senzor a slot pro paměťové karty. I u modelu Yari Sony Ericsson upustil od formátu paměťových karet Memory Stick Micro. Podporovány jsou paměťové karty microSD. Nechybí ani A-GPS navigace využívající aplikaci Google Maps. Vysouvací herní Sony Ericsson podporuje sítě třetí generace UMTS na dvou pásmech. Podporovány jsou datové přenosy HSUPA. Herní model Yari se bude nabízet ve dvou barevných provedeních: Achromatic Black a Cranberry White
Plusy

ovládání her pohybem nebo speciálními klávesami, nová platforma A300, 5MPx fotoaparát s autofocusem

Mínusy

hodilo by se Wi-Fi


Info výrobce


SonyEricsson U100i Yari

Máte chuť si zahrát?


Perfektní multimediální telefon s populární výsuvnou konstrukcí, který se může pochlubit velmi dobrým poměrem mezi cenou a nabízenými funkcemi. Telefonu vévodí velký barevný displej s rozlišením 240 x 320 bodů schopný zobrazit 262 tisíc barev. Ovládací prostředí dospělo již do své třetí verze, která přináší oproti staršímu rozhraní zajímavá vylepšení. Vnitřní paměť s kapacitou 60 MB lze rozšířit paměťovými kartami microsD (součástí balení je karta s kapacitou 1 GB). Ve výbavě zaujme zejména digitální fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů s automatickým ostřením a LED bleskem. Hodit se jistě bude také GPS navigace. Propracovaný multimediální přehrávač schopný zobrazit i náhled na obrázek alba jistě využije vestavěné stereofonní reproduktory. Náročné uživatele jistě uspokojí také propracované organizační funkce. Hodit se jistě bude také internetový prohlížeč NetFront, čtečka RSS kanálů, e-mailový klient a podpora synchronizace včetně Microsoft Exchange. Pro spojení s dalšími zařízeními je možné využít bezdrátové rozhraní Bluetooth s podporou profilu pro stereo poslech hudby A2DP a microUSB konektor.

Parametry a specifikace:
Podporované sítě:
GSM/ GPRS/ EDGE 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz
UMTS/ HSUPA 900/ 2100 MHz
Displej:
Barevný displej s úhlopříčkou 2,4 palce
Rozlišení 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev
Paměť:
Vnitřní paměť s kapacitou 60 MB
Slot pro paměťové karty microSD (1 GB součástí balení)
Fotoaparát:
Digitální fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů
Automatické ostření, LED blesk, natáčení videa VGA
Geotaggint, detekce obličeje, možnost odeslání na blog
Funkce:
Stereofonní reproduktory
aGPS navigace
Internetový prohlížeč NetFront, RSS
E-mailový klient
Multimediální přehrávač
TrackID, SenseMe, PlayNow
FM rádio s RDS, YouTube
Java, Flash Lite
Budík, kalendář, upomínky, poznámky
Kalkulačka, stopky, časovač
Hry ovládané gesty, 3D hry, Tracker
Synchronizace, Exchange ActiveSync
Rozhraní:
Bluetooth 2.0, A2DP
USB (microUSB)
Napájení:
Li-Pol akumulátor
Výdrž až 10 hodin hovoru nebo 450 hodin v poh. režimu
Barevné provedení:
Černé
Rozměry:
100 x 48 x 15,7 mm
Hmotnost:
115 gramů

Recenze odborníků

SonyEricsson U100i Yari

Máte chuť si zahrát?


Sony Ericsson Yari – hraní her pohybem
I u poslední novinky výrobce upustil od číselného označení, které nahradilo snadněji zapamatovatelné jméno. Sony Ericsson Yari je charakterizován jako herní mobil. Hry bude možné hrát pouhým pohybem.
Model Yari postrádá dotykový displej. TFT displej s úhlopříčkou 2,4 palce má standardní rozlišení QVGA. Vestavěný fotoaparát nabízí maximální rozlišení pět megapixelů. K dispozici je automatické ostření a detekce úsměvu.
Výbava Sony Ericssonu Yari zahrnuje hudební přehrávač, FM rádio s RDS, pohybový senzor a slot pro paměťové karty. I u modelu Yari Sony Ericsson upustil od formátu paměťových karet Memory Stick Micro. Podporovány jsou paměťové karty microSD. Nechybí ani A-GPS navigace využívající aplikaci Google Maps.
Vysouvací herní Sony Ericsson podporuje sítě třetí generace UMTS na dvou pásmech. Podporovány jsou datové přenosy HSUPA. Herní model Yari se bude nabízet ve dvou barevných provedeních: Achromatic Black a Cranberry White. Do prodeje se herní novinka dostane opět v listopadu v černém barevném provedení.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz