Resumé

LG BL20 New Chocolate


LG BL20 New Chocolate Aktuální informace
na Info-Lince

Stylový telefon provedený v černé a červené barvě má QVGA displej, senzorová tlačítka citlivá na dotek a výsuvnou klávesnici. Je vybaven pětimegapixelovým fotoaparátem s optikou značky Schneider-Kreuznach.
Plusy

stylový vzhled, senzorová tlačítka citlivá na dotek, 5MPx fotoaparát

Mínusy




Info výrobce


LG BL20 New Chocolate


Elegantní mobilní telefon v černo-červeném provedení, který se může pochlubit zajímavým mixem funkcí a moderní vysouvací konstrukcí (slider). Čelní straně dominuje rozlehlý barevný displej s úhlopříčkou 2,4 palce a dotyková ovládací tlačítka. Po vysunutí displeje je pak uživateli k dispozici i klasická numerická klávesnice pro zadávání číslic a znaků. Telefon disponuje vnitřní pamětí o kapacitě 130 MB, kterou lze rozšířit prostřednictvím paměťových karet microSDHC.
V nabídce zaujme digitální fotoaparát s optikou Schneider-Kreuznach a rozlišením pět megapixelů. Samozřejmostí je automatické ostření, blesk i možnost natáčení videa. Z dalších funkcí jmenujme např. rychlé datové přenosy HSDPA, internetový prohlížeč, e-mailový klient, organizátor, podporu Javy, FM rádio nebo propracovaný multimediální přehrávač. Potěší podpora rozhraní Bluetooth včetně profilů EDR a A2DP. Se standardně dodávanou Li-Ion baterií o kapacitě 900 mAh vydrží telefon až 270 hodin v pohotovostním režimu nebo 6 hodin hovoru.

Parametry a specifikace:
Podporované sítě:
GSM 900/ 1800/ 1900 MHz
WCDMA 900/ 2100 MHz
Paměť:
Vnitřní paměť s kapacitou 130 MB
Slot pro paměťové karty microSDHC
Displej:
TFT displej s úhlopříčkou 2,4 palce
Rozlišení 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev
Fotoaparát:
Rozlišení 5 megapixelů (2592 x 1944 bodů)
Optika Schneider-Kreuznach, natáčení videa
Další funkce a vlastnosti:
HSDPA 3,6 Mbps
Java MIDP 2.0
Internetový prohlížeč
E-mailový klient
Multimediální přehrávač
Organizátor
Hlasový zápisník
Vestavěné handsfree
Google Mapy
Automatická úprava hlasitosti
FM Rádio
Rozhraní:
Bluetooth 2.1 (EDR + A2DP)
USB 2.0
Napájení:
Li-Ion akumulátor s kapacitou 900 mAh
Výdrž až 6 hodin hovoru nebo 270 hod. v poh. režimu
Barevné provedení:
Černo-červené
Rozměry:
106,9 x 50,8 x 12,3 mm
Hmotnost:
118 g

Recenze odborníků

LG BL20 New Chocolate


Nové LG BL20 newchocolate naskenuje i poznámky psané rukou
Po modelu BL40, který svojí konstrukcí konkuruje například iPhonu, představil korejský výrobce druhý vysouvací model BL20. Ten patří do řady newchocolate a nabízí slušnou výbavu a netradiční funkci skeneru.
LG oprášilo svoji úspěšnou řadu chocolate a po modelu BL40 uvedlo další model z nové řady newchocolate (více o modelu BL40 zde). Novinka BL20 je vysouvací mobil s běžnou výbavou. Chybí tak dotykový displej nebo jiné vyspělé funkce.
Původní "čokoláda" KG800 od LG byla jedním z prvních mobilů, který nabídl místo hardwarových ovladačů senzorové ovládání. Nástupce BL20 jde ve stopách původního modelu. Všechny funkční klávesy umístěné pod displejem, včetně navigačních ovladačů, jsou tedy dotykové s jasným červeným podsvícením.
TFT displej má QVGA rozlišení a dokáže zobrazit 262 000 barev. Úhlopříčka displeje má hodnotu 2,4 palce. Pětimegapixelový fotoaparát (optika Schneider-Kreuznach) s automatickým ostřením dokáže pořizovat videozáznamy v rozlišení QVGA.
Pro fotografování za zhoršených světelných podmínek je k dispozici LED blesk. Specialitou je funkce TextScan, která umožňuje do telefonu pomocí fotoaparátu naskenovat rukou psané poznámky a ty pak dále posílat pomocí e-mailu nebo MMS zpráv.
Ve výbavě samozřejmě nechybí hudební a video přehrávač, k dispozici je i FM rádio. Vestavěnou paměť s kapacitou 130 MB můžeme snadno rozšířit pomocí paměťových karet microSD. Telefon podporuje velkokapacitní paměťové karty microSDHC až o kapacitě 8 GB.
Hranatý vysouvací mobil je tenký, jeho rozměry jsou 106,9 x 50,8 x 12,3 milimetru. 119 gramů vážící novinka od LG podporuje sítě 3G na dvou pásmech (900/2 100 MHz) včetně datových přenosů HSDPA 3,6 Mbps. V sítích GSM se dovoláme ve všech čtyřech pásmech (EDGE třídy 12).
Další výbava zahrnuje internetový prohlížeč, e-mailový klient, USB 2.0 a Bluetooth s podporou připojení stereofonních sluchátek. Telefon používá Li-Ion baterii s kapacitou 900 mAh, která by měla zaručit výdrž v pohotovostním stavu až 270 hodin. Hovorový čas dosahuje 240 minut.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz