Resumé

SonyEricsson C901 GreenHeart


SonyEricsson C901 GreenHeart Aktuální informace
na Info-Lince

Telefon Sony Ericsson C901 GreenHeart dokáže zachytit výjimečné okamžiky vašeho života. Jeho čisté linie vypadají úchvatně a kromě toho tento telefon Sony Ericsson C901 GreenHeart přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Sony Ericsson C901 GreenHeart je inteligentní a krásný. 5megapixelový fotoaparát nabízí výjimečně kvalitní snímky. A můžete fotografovat i ve tmě a to díky integrovanému xenonovému blesku získáte krásně ostré detaily. Myslete na přírodu spolu s telefonem Sony Ericsson C901 GreenHeart. Chcete žít ekologičtěji? Sony Ericsson C901 GreenHeart je telefon s recyklovanými plasty, barvami na vodní bázi a elektronickou příručkou v telefonu, která šetří papír. Úsměv se zárukou. Funkce Smile Shutter je zárukou rozzářené tváře. Fotoaparát telefonu Sony Ericsson C901 GreenHeart automaticky zachytí úsměvy, zatímco funkce rozpoznávání obličeje zaručí, že budou dokonale zaostřené.

Volný neblokovaný telefon z oficiální CZ distribuce, dva roky záruka výrobce.
Plusy

5MPx fotoaparát s xenonovým bleskem, podpora EDGE a HSDPA, recyklované materiály

Mínusy




Info výrobce


SonyEricsson C901 GreenHeart


Elegantní stříbrný mobilní telefon z rodiny Cyber-shot, která se chlubí kvalitními fotoaparáty. Výjimkou není ani tento model, který nabídne fotoaparát s rozlišením pět megapixelů doplněný o možnost přisvětlení, automatické ostření a velkou řadu pokročilých funkcí jako detekce tváří, Smile Shutter (detekce úsměvu) nebo možnost nahrávání videa.. Displej telefonu o úhlopříčce 2,2" disponuje rozlišením 320 x 240 bodů. Další výbava zahrnuje hudební a video přehrávač, FM rádio s RDS přijímačem, internetový prohlížeč a e-mail, RSS čtečku nebo např. sadu kvalitních funkcí pro organizaci času. Vnitřní paměť telefonu o velikosti 100 MB je možné rozšířit paměťovými kartami Memory Stick Micro. Datová výbava je přítomna ve složení GPRS, EDGE, UMTS a HSDPA. Nechybí samozřejmě Bluetooth a USB konektor pro přenos souborů mezi počítačem a telefonem.



Parametry a specifikace:

Podporované sítě:

GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz

UMTS 900, 2100 MHz

Přenos dat:

GPRS (třída 12), EDGE (třída 12), UMTS, HSPDA (pouze sítě 3G)

Displej:

Aktivní TFT s rozlišením 320 x 230 bodů

Úhlopříčka 2,2 palce, 260 tisíc barev

Paměť:

Interní paměť: 120 MB

Slot na paměťové karty Memory Stick Micro M2

Fotoaparát:

Rozlišení 5 megapixelů, automatické zaostřování

Nahrávání videa, redukce červených očí

Rozpoznání obličeje, přisvětlení, digitální zoom

Další funkce:

Hudební přehrávač (MP3, MP4, AAC, WMA)

Video přehrávač (MP4, 3GP)

FM rádio s RDS přijímačem

Internetový prohlížeč NetFront

Google mapy

Geo-tagging

Hlasité handsfree

Kalkulačka

Organizér, poznámky, úkoly

Časovač, stopky, budíky

Čtečka RSS kanálů

E-mailový klient

Podpora Exchange ActiveSync

Rozhraní:

Bluetooth

Systémový konektor

Baterie:

Typ: Li-Pol

Pohotovostní stav: až 430 hodin

Doba hovoru: až 9 hodin a 30 minut

Rozměry:

105 x 45 x 13 mm

Hmotnost:

107 g

Recenze odborníků

SonyEricsson C901 GreenHeart


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Sony Ericsson představil nový nadprůměrný Cyber-shot tak napůl

V částečném utajení představil Sony Ericsson tento týden nový model C903. Buď je přístroj určený pouze pro dánský trh, nebo se jedná o neplánovaný únik informací. Novinka patří do řady Cyber-shot a je klasické konstrukce.

Jen na dánských stránkách Sony Ericssonu najdete oficiální informace o dalším novém modelu, který firma tak trochu zvláštně představila-nepředstavila spolu se včerejšími novinkami. Na tiskovém portálu výrobce není po telefonu ani stopy. (čtěte: Nové Sony Ericssony C903 a W395 pro hudbu i focení, levně i draze)

Proč Sony Ericsson tento model prozatím představil pouze v Dánsku, nám není známo. Je to tím paradoxnější, že zdroje na internetu hovoří o určení tohoto modelu pro rozvojové trhy.

Na dánském webu se nový Cyber-shot C901 představuje v plné kráse. Jde o přístroj klasické konstrukce, který má téměř shodnou výbavu se včera představeným vysouvákem C903, chybí jen televizní výstup a GPS. Naopak navíc nabídne C901 xenonový blesk. Po modelu K850i jde teprve o druhý pětimegapixelový Sony Ericsson s pořádným bleskem.

Kromě obligátních fotografických funkcí, jako je rozpoznání úsměvu Smile Shutter, automatická detekce obličeje, sériové snímání Best Pic a další, nabídne C901 i možnost nahrávat fotografie do on-line fotogalerie Picassa. Nebude chybět ani možnost prohlížení videa z portálu YouTube.

Designem navazuje novinka hned na dva přístroje – C902 a trochu postarší K770i. Fakticky je ale nástupcem prvního ze jmenovaných typů, a to i přes to, že nese o jedničku nižší číselné označení. Oproti C902 má novinka především větší displej a vrátila se klasická posuvná krytka fotoaparátu, která je konstrukčně podobná právě té u K770i.

Model C901 čeká stejný osud jako hudební W902 – byl určen jen pro některé trhy a k nám se vůbec neměl dostat. Nakonec jej ale nabízí Vodafone. Sony Ericsson C901 se dostane na trh ve druhém čtvrtletí tohoto roku, a to ve třech barevných variantách - černé Noble Black, stříbrné Sincere Silver a růžové Precious Peach. Prodávat se bude zatím bude pouze v některých zemích severní Evropy, Latinské Ameriky a Asie.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz