Resumé

Samsung I8000 Omnia II

Vše v jednom


Samsung I8000 Omnia II Aktuální informace
na Info-Lince

Samsung I8000 Omnia IIje určen těm uživatelům smartphone telefonů, kteří požadují lepší a pohodlnější používání multimediálních aplikací v podobě Windows Mobile 6.1 Professional. Díky největšímu AMOLED displeji na trhu s úhlopříčkou 3,7 palce a jasným rozlišením WVGA může Omnia II nabídnout bezkonkurenční čitelnost displeje i na denním světle. Společně s většími ikonami a jednodušší strukturou tak Omnia II nabízí uživatelské rozhraní dokonale optimalizované pro dotykové ovládání a značně přizpůsobené požadavkům zákazníků. Vyspělejší displej a uživatelské rozhraní přispívají k ještě většímu potěšení při používání bohatých multimediálních funkcí telefonu Omnia II, včetně záznamu a reprodukce videa v DVD kvalitě (480p), plynulého prohlížení internetu nebo interaktivních 3D her. Díky technologiím připojení HSUPA 5,76 Mb/s, HSDPA 7,2 Mb/s a Wi-Fi mohou uživatelé telefonu Omnia II i na cestách rychle a pohodlně přistupovat k internetovému obsahu a stahovat jej. Obrovská paměť až 48 GB umožňuje uložit v telefonu veškerý potřebný obsah pro okamžitý přístup kdykoli a kdekoli.
Plusy

velký dotykový WVGA displej AMOLED, 800MHz procesor, 3D Media Gate

Mínusy




Info výrobce


Samsung I8000 Omnia II

Vše v jednom


Velmi zajímavý mobilní telefon, mezi jehož největší výhody patří elegantní vzhled, obrovský dotykový displej, vysoký výkon a špičková výbava. Telefon s podporou sítí GSM i UMTS (včetně datové nadstavby HSUPA) pracuje v režiji operačního systému Windows Mobile 6.5 obohaceného o speciální ovládací prostředí Touch Wiz. Svižný chod systému zajistí procesor Samsung s frekvencí 800 MHz a 256 MB operační paměti.

Ovládání má na starosti obrovský AMOLED displej s úhlopříčkou 3,7 palce, na kterého se můžeme těšit na jemné rozlišení 800 x 480 bodů. Díky tomuto displeji se stane práce s telefonem skutečně radostí, ať již prohlížíte internetové stránky, odepisujete na poštu, používáte navigaci nebo sledujete svůj oblíbený televizní seriál.

Součástí výbavy je také digitální fotoaparát s rozlišením pět megapixelů a automatickým ostřením, internetový prohlížeč Opera Mobile 9.5, 20ti kanálové GPS, propracovaný multimediální přehrávač s podporou formátů MP3, WMA, DiVX i XViD, organizační funkce, FM rádio s RDS, programy pro práci s dokumenty, bezdrátová rozhraní Wi-Fi a Bluetooth a mnoho dalšího. Časté posluchače hudby potěší také klasický 3,5 mm audio konektor.

Parametry a specifikace:
Podporované sítě:
GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz
UMTS 900/ 1900/ 2100 MHz
Operační systém:
Windows Mobile 6.5 Professional
Paměť:
256 MB RAM
Slot pro paměťové karty microSD
Procesor:
Samsung S3C6410 s frekvencí 800 MHz
Displej:
Dotykový AMOLED displej s úhlopříčkou 3,7 palce
Rozlišení WVGA (480 x 800 bodů), 65 tisíc barev
Speciální ovládací prostředí TouchWiz 2.0
Fotoaparát:
Digitální fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů
Automatické ostření, LED blesk
Natáčení videa v rozlišení 720 x 480 bodů (30 sn./s.)
Detakce obličeje a úsměvu, geotagging
Další vlastnosti:
Rychlá data HSUPA, HSDPA
Prohlížeč Pocket Internet Explorer, Opera 9.5
GPS (aGPS, 20 kanálů)
JAVA MIDP 2.1
Hudební přehrávač
Přehrávač videa s podporou DivX a XViD
Widgety na pohotovostní obrazovce
YouTube, Facebook
Synchronizace s PC i serverem
Podpora práce s dokumenty
Organizační funkce
FM rádio s RDS
Světelný a pohybový senzor, senzor přiblížení
Napájení:
Li-Ion akumulátor s kapacitou 1500 mAh
Výdrž až 430 hodin v poh. režimu nebo 10 hodin hovoru
Rozhraní:
USB 2.0 (microUSB)
Bluetooth 2.0 (A2DP)
Wi-Fi 802.11b/g
3,5 mm audio jack
Barevné provedení:
Černé
Rozměry:
118 x 59,6 x 11,9 mm
Hmotnost:
129 g

Recenze odborníků

Samsung I8000 Omnia II

Vše v jednom


Uvidíte vše, vždy a všude.
Uvidět znamená uvěřit, zvláště pak s pokročilým ultra jasným displejem 3,7" AMOLED telefonu Omnia II. Ocitnete se ve světě úžasných jasů a strhujících barev, to vše na dlani vaší ruky. Rozlišení WVGA umožňuje zobrazovat webové stránky, fotografie a videa se zázračnou jasností. Bez ohledu na to, kde právě jste – špičkový displej telefonu Omnia II zaručuje dobré zobrazení dokonce i na přímém slunci. Jak jej dostanete do ruky, nebudete věřit vlastním očím.
Lze s ním snadno manipulovat. V tom dobrém smyslu.
Už vás zradily vlastní prsty při navigaci na dotykové obrazovce? Omnia II nedává prostor frustracím a nabízí optimální uživatelské rozhraní díky větším ikonám a ještě jednoduššímu rozložení prvků. Inovativní rozhraní Cube a 3D jsou nejen pohodlné a intuitivní, ale také zábavné a umožňují snadnou práci na více úlohách. Pokročilá dotyková technologie telefonu Omnia II zaručuje bleskově rychlou odezvu.
Extenzivní výkon pro intenzivní využití.
Telefon Omnia II obsahuje podporu různých formátů a umožňuje tak bezproblémovou konverzi souborů.
Je také navržen tak, aby vám pomáhal se všemi úkoly vašeho dne. Využívá 1.500 mAh vyměnitelnou baterii s extra dlouhou životností a široké multimediální využití spolu s 48 GB paměti, takže si můžete uložit své virtuální poklady a mít k nim kdykoli přístup. A s až 430 hodinami výdrže v pohotovostním režimu a 10 hodinami výdrže při hovoru se můžete na telefon Omnia II kdykoli spolehnout.
Kancelář na dlani vaší ruky.
S telefonem Omnia II už nemusíte pospíchat do kanceláře. Umožní vám zobrazovat a upravovat dokumenty v aplikaci Microsoft Office, plynule a průběžně přijímat aktuální emaily a upravit si svoji mobilní kancelář pomocí vámi zvolených aplikací jiných dodavatelů. Doma si také můžete v pohodlí maximalizovat potenciál své mobilní kanceláře pomocí aktualizace WM 6.5.
Přidejte se ke hře s telefonem Omnia II.
Dejte si pauzu od své mobilní kanceláře a navštivte herní místnost. Telefon Omnia II obsahuje dotykové a pohybové hry, například Asphalt 4, Crayon Physics a Kostky, aby vás vylákal k odpočinku mezi těžkou prací. Vyberte si z velké nabídky her a užívejte si doma i na cestách.
Připojení na hranici dokonalosti.
S telefonem Omnia II se můžete těšit na rychlejší stahování. S připojením Wi-Fi a HSDPA máte dispozici tu nejvyšší možnou rychlost. Díky možnosti držení Omnia II v jedné ruce se zvětšováním jedním prstem se můžete také podrobně věnovat svým oblíbeným stránkám. A procházení obsahu na více kartách vám dovolí se věnovat více věcem najednou.
Perfektně zachytíte každý perfektní okamžik.
Omnia II disponuje 5 MP fotoaparátem s displejem LED s duálním napájením, který je zárukou úžasných fotografií. Díky režimům úsměv, panorama, akce a mozaika se můžete v každý okamžik spolehnout na správné nastavení. Důležité chvíle můžete zachytit a následně přehrát také pomocí videa (standard DVD 480 p). A pokročilé nástroje pro editaci videa vám umožní vše dovést k dokonalosti.
Řiďte se telefonem.
Zkuste se ztratit. Omnia II vám pomůže. Mapy do auta i pro chodce vám pomohou najít cestu do cíle, ať již jste kdekoli. A s funkcemi Real View s 3D pohledy a pamětihodnostmi můžete odhalit konkrétní místa s maximální přesností. Pokročilé navádění nabízí i další užitečné informace, díky kterým bude každá cesta osvěžením.
Na dotek prstu.
Jednoduché ovládání internetového prohlížeče a aplikací pro procházení fotek a souborů jednou rukou. Zvětšení One-finger Zoom lze použít nejen v internetovém prohlížeči, ale i při procházení fotek a souborů. Můžete tak zobrazit soubory TXT, PDF a PPT ve zvětšení, které přitom nijak nezhoršuje kvalitu obrazu.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz