Resumé

HTC A8181 Desire CZ

Jednoduše úžasný


HTC A8181 Desire CZ Aktuální informace
na Info-Lince

HTC Desire je nadčasový komunikátor s obrovským displejem, bezkonkurenční funkční výbavou a nejnovější verzí operačního systému Android 2.1 Eclair. Prostředí operačního systému je obohaceno o řadu vylepšení z dílny společnosti HTC pod souhrnným názvem HTC Sense, které nejenže výrazně zpříjemní ovládání, ale také rozšíří funkční nabídku. Svižný chod celého přístroje je zajištěn díky výkonnému procesoru s frekvencí 1 GHz a velkému množství dostupné operační paměti. Paměť pro ukládání uživatelských dat s kapacitou 512 MB je možné rozšířit až o dalších 32 GB díky paměťovým kartám microSDHC. Velkým tahákem novinky je také obrovský AMOLED displej s úhlopříčkou 3,7 palce, na které vykreslí vše ve velmi jemném rozlišení 480 x 800 bodů. Špičkovou výbavu doplňuje pětimegapixelový fotoaparát s bleskem, automatickým ostřením a možností natáčení videa. Nároční uživatelé jistě využijí také GPS navigaci, propracované funkce pro organizaci času, povedený internetový prohlížeč, možnost synchronizace s počítačem i vzdáleným firemním serverem či velmi dobré napojení na sociální sítě a internet obecně. Bonusem pak může být senzor, který deaktivuje vyzvánění, když položíte telefon displejem dolů či akumulátor s kapacitou 1400 mAh slibující výbornou výdrž. Jistě také potěší standardní rozhraní v podobě 3,5 mm jack konektoru, Bluetooth, Wi-Fi a microUSB.
Plusy

gigahertzový procesor, velký kapacitní displej, vysoká kapacita paměti RAM

Mínusy




Info výrobce


HTC A8181 Desire CZ

Jednoduše úžasný


HTC Desire oslní svým jasem, ostrým kontrastem a živými barvami na velkém 3,7” AMOLED displeji.1 GHz Qualcomm Snapdragon procesor zaručí, že tě telefon poslechne na slovo a to bez zbytečného čekání i při spuštění více aplikací. Intuitivní HTC Sense ti dovolí ovládat sílu HTC Desire se samozřejmou lehkostí.

Udělej to po svém

S HTC Desire je vše jen o tvé zábavě, tvých datech, tvých multimédiích… tvé cestě. Widgety v HTC Sense ti umožní přizpůsobit úvodní obrazovku a vytvořit telefon podle tvých představ.

Ať už jsi sportovní fanda nebo jednoduše potřebuješ mít nejčerstvější zprávy, s aplikací Novinky budeš stále v centru dění. Získat aktuality z celého internetu je lehčí než kdy dřív. Vyber si například nejzajímavější blogy, zpravodajské weby nebo sportovní stránky a nebo hledej články podle klíčového slova.

Zůstaň nablízku

HTC Desire je skvělý pomocník pro komunikaci s různými okruhy přátel a kolegů. Widget pro nové přátele ti dovolí umístit přímo na plochu různé skupiny a získat snadný přístup k hovorům, zprávám, e-mailům nebo jednoduše k novinkám na sociálních sítích.

HTC Desire ti usnadní kontakt s přáteli na sociálních sítích. Friend Stream ti ze sociálních sítí Facebook®, Twitter™ a Flickr™ v jednom proudu přineseny update statusů, fotografií a sdílených odkazů. Skrz Friend Stream můžeš do světa křičet své myšlenky a pocity všem on-line přátelům jediným komentářem, který jde na Facebook i Twitter.

Objev nečekané

HTC Desire nabízí obrovský displej, superrychlý procesor a skvělé uživatelské rozhraní. Pověstnou třešničkou na dortu je řada drobných detailů, které celkově zpříjemňují používání telefonu: jako je rychlý a snadný přístup k jednotlivým položkám na úvodní obrazovce se sedmi panely a novým vzhledem nebo ztišení vyzvávění, když telefon zvedneš.

Tvoje pracovní e-maily, schůzky v kalendáři a kontakty na dosah ruky v telefonu – můžeš dokonce získat i firemní kontakty, které nemáš v telefonu. HTC Desire má vylepšenou bezpečnost Exchange například ochranou hesla a vzdáleným smazáním dat. A pokud jsi zapomněl kolegům ríci, že si bereš den volna, můžeš si přímo z telefonu nastavit funkci „Mimo kancelář“.

HTC Desire byl stvořen k surfování na internetu. Na velkém AMOLED displeji s vysokým rozlišením poznáš, jak šťavnatý internet může být. Přiblížení pouhým tahem prstů usnadňuje prohlížení webových stránek - text se dokonce automaticky přizpůsobí displeji, když si ho přiblížíš, takže nemusíš zbytečně posouvat zleva doprava a naopak. Podpora Adobe® Flash® ti dovolí stáhnout z internetu více videí a her.

Prohlížeč v HTC Desire je jednoduchý a intuitivní. Stačí si vybrat text, dotknout se a můžeš vybraný text hledat na Wikipedii nebo přeložit prostřednictvím nástrojů Google.

Recenze odborníků

HTC A8181 Desire CZ

Jednoduše úžasný


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Podporované sítě:

GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

HSPA/WCDMA 900/ 2100 MHz

Datové přenosy GPRS, EDGE, 3G, HSPA

Operační systém:

Android 2.1 (Eclaire)

Procesor:

1 GHz

Paměť:

ROM: 512 MB, RAM: 576 MB

Slot pro paměťové karty microSDHC (až 32 GB)

Displej:

AMOLED displej s kapacitní dotykovou technologií

Úhlopříčka 3,7 palce, rozlišení WVGA 480 x 800 bosů

Rozpoznání dotykových ovládacích gest

Prostředí HTC Sense UI

Fotoaparát:

5megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením

Blesk, detekce tváře, geotagging

Nahrávání videa

Další vlastnosti:

Polohový senzor, senzor přiblížení, světelný senzor

Digitální kompas, vestavěná GPS

Napojená na sociální sítě (Facebook, Flickr, Twitter)

FM rádio

Google Mapy

HTC Footprints

Sdílení internetu přes USB s počítačem

Internetový prohlížeč, e-mail

Funkce pro organizaci času

Synchronizace s PC i vzdáleným serverem

Služby Google

Rozhraní:

3,5 mm audio jack

microUSB

Bluetooth 2.1 (EDR, A2DP)

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g

Napájení:

Li-Ion akumulátor s kapacitou 1400 mAh

Výdrž až 360 hodin v pohotovostním režimu nebo 400 minut hovoru

Rozměry:

119 x 60 x 11,9 mm

Hmotnost:

135 g

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz