Resumé

Motorola Aura

Vyklápěcí klenot


Motorola Aura Aktuální informace
na Info-Lince

Drahý a luxusní telefon, který se může pochlubit revolučním displejem. Ten je poprvé mezi mobily kruhový, zobrazí až 16 milionů barev a na průměru 1,55" má 480 bodů. Motorola se u Aury navíc vrací k otočné konstrukci z modelu V70.
Plusy

jemný kruhový displej, luxusní provedení, kvalitní otočná konstrukce

Mínusy




Info výrobce


Motorola Aura

Vyklápěcí klenot


MOTOROLA Aura je mobilní telefon, který v každém vyvolá okamžitě stejný pocit jako luxusní švýcarské hodinky. Motorola pracovala na vývoji tohoto telefonu dlouhých 7 let. Na konci tohoto dlouhého vývoje je Aura tařka technickým skvostem. Velká část tohoto „šperku“ je vyráběná ručně a technickému zpracování nelze nic vytknout. Samotná machanická konstrukce je sestavena z více jak 700 prvků, kdy 200 mechanických částí připadá na kruhový otevírací systém.



Tělo Aury je vyrobeno z oceli, která je zdobená vyleptanými ornamenty, které překvapí velice jemými detajly. Kruhový displej s průměrem 1,55 palce je schopen zobrazit 16 milionů barev a je krytý safirovým sklíčkem velice odolným proti poškrábání.

Recenze odborníků

Motorola Aura

Vyklápěcí klenot


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Motorola AURA: vyklápěcí klenot s kulatým displejem

Špičkové materiály, perfektní zpracování, vysoká cena. Nová vyklápěcí Motorola AURA míří mezi elitu a jako první mobil nabízí kulatý displej.

Motorola se rozhodla konkurovat drahým Nokiím z řady Arte a připravila svůj první luxusní mobil. Ten zaujme nejen konstrukcí a designem, ale také zpracováním. Nejvíce se ale nová Motorola s označením AURA vymyká z běžné mobilní konfekce svým kulatým displejem.

Novinka má stejnou vyklápěcí konstrukci jako starší Motoroly V70 nebo V80. Ty se nemohly pochlubit velkou přízní zákazníků, novinka AURA by však měla bodovat zejména u movitějších zájemců perfektními materiály a tomu odpovídajícím zpracováním.

Výrobce přirovnává nový model ke švýcarským hodinkám. Jen na netradiční poloautomatický vyklápěcí mechanismus bylo použito 200 dílů. Kryt telefonu je vyroben z nerezavějící oceli a má chemicky vyleptané textury a vzory. Motorola se chlubí, že výroba předního krytu trvá dva týdny. Klávesnice je hliníková.

Motorola AURA se může pochlubit světovým prvenstvím; jako první mobil na světě nabízí kulatý displej. Ten se chlubí průměrem 1,55 palce (cca 4 cm), na němž zobrazí 480 obrazových bodů. Displej je krytý 62karátovým safírovým sklíčkem a dokáže zobrazit 16 milionů barev.

Výbava luxusní Motoroly zahrnuje dvoumegapixelový fotoaparát, ten však postrádá automatické ostření. Dále telefon nabídne hudební (podpora formátů AAC, AAC+, AAC+ Enhanced, MIDI, MP3, WAV, WMA v10 a WMA v9) a video (podpora formátů H.263, H.264 a MPEG4) přehrávač.

Pro uložení dostatečného množství multimédií má luxusní novinka připravenu štědrou vestavěnou paměť s kapacitou 2 GB. Paměť lze dále rozšiřovat pomocí paměťových karet formátu microSD.

Připojit telefon s rozměry 96,87 x 47,6 x 18,55 milimetru k počítači je možné přes Bluetooth 2.0 nebo pomocí datového kabelu (podpora USB 2.0). Přes Bluetooth lze připojit i bezdrátová stereo sluchátka.

Nová Motorola AURA nepodporuje sítě třetí generace, pouze všechna čtyři pásma GSM. Datovou podporu obstarává EDGE třídy 12 a GPRS třídy 12. 141 gramů vážící mobil používá baterii s kapacitou 810 mAh, se kterou by měl vydržet na příjmu až 16 dní. Hovorový čas dosahuje sedmi hodin.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz