Resumé

Samsung i9000 Galaxy S

Chytrý telefon pro chytrý život


Samsung i9000 Galaxy S Aktuální informace
na Info-Lince

Androidový komunikátor s oslnivou výbavou. Je poháněn gigahertzovým procesorem, díky kterému mimo jiné umí natáčet HD ready video, má kapacitní a vysoce kontrastní displej Super AMOLED o úhlopříčce 4'' a podporuje Bluetooth 3.0. Volný neblokovaný telefon z oficiální CZ distribuce určený pro český trh. Dva roky záruka výrobce.
Plusy

gigahertzový procesor, obří kapacitní displej Super AMOLED, natáčení HD ready videa

Mínusy




Info výrobce


Samsung i9000 Galaxy S

Chytrý telefon pro chytrý život


Moderní telefon vybavený špičkovým dotykovým displejem, operačním systémem Google Android a řadou dalších lákavých vlastností. SuperAMOLED displej se může pochlubit úhlopříčkou 4 palce, rozlišením 800 x 480 bodů, skvělou citlivostí na dotyky a velmi dobrou čitelností za všech světelných podmínek. O svižný chod operačního systému Android ve verzi 2.1 se stará procesor s frekvencí 1 GHz. Již v základu dobře vybavený operační systém rozšiřuje telefon řadou přídavných aplikací, mezi které patří např. Social Hub (integrace kontaktů ze všech komunitních sítí, IM a e-mailů), prohlížeče Layar Reality (interaktivně ve spojení s fotoaparátem zobrazuje okolní body zájmu) nebo editor dokumentů ThinkFree.

Mnoho dalších programů je možné stáhnout z internetu a nainstalovat. Do další výbavy patří např. natáčení a přehrávání videa v HD kvalitě, moderní rozhraní Bluetooth 3.0, podpora DLNa, Wi-Fi, GPS navigace, špičkový multimediální přehrávač, povedený internetový prohlížeč apod. Integrovaná technologie Swype umožňuje superrychlé psaní textu, při kterém napíšete až 40 slov za minutu. Všem těmto funkcím poskytuje dostatek energie akumulátor s kapacitou 1500 mAh, jež slibuje až 750 hodin v pohotovostním režimu nebo více než 800 minut hovoru. To vše a mnoho dalšího se navíc výrobci podařilo uschovat do těla o tloušťce pouhých 9,9 mm.



Parametry a specifikace:

Podporované sítě:

GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

UMTS 900/ 2100 MHz

Operační systém:

Google Android 2.1

Procesor:

Samsung Hummingbird 1 Ghz

Paměť:

Vnitřní paměť s kapacitou 8 GB

Paměťové karty microSDHC (až 32 GB)

Displej:

Kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 4 palce

Super AMOLED, rozlišení WVGA (480 x 800 bodů), 16 milionů barev

Fotoaparát:

Digitální fotoaparát s rozlišením pět megapixelů a automatickým ostřením

Rozlišení snímků: 2592 x 1944 bodů, video: 720 x 480 bodů, 30 s./s.

Další vlastnosti:

aGPS navigace, digitální kompas, mapy

Layar Reality Browser (augmented reality)

Android Market

Social Hub

Internetový prohlížeč, e-mailový klient

Pohybový senzor

Multimediální přehrávač

Podpora Microsoft Exchange

RSS čtečka, hlasové ovládání

Funkce pro organizaci času

Widgety

Prohlížeč dokumentů

Budík, kalkulačka, poznámky

Rozhraní:

Bluetooth 3.0 (profil A2DP)

Wi-Fi (IEEE 802.11 b/ g/ n)

USB 2.0

3,5 mm audio jack

Napájení:

Li-Ion akumulátor s kapacitou 1500 mAh

Rozměry:

122,4 x 64,2 x 9,9 mm

Hmotnost:

118 g

Obsah balení:

Mobilní telefon

Nabíjecí adaptér

Propojovací USB kabel

Sluchátka s hands free

Recenze odborníků

Samsung i9000 Galaxy S

Chytrý telefon pro chytrý život


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Nejlepší Samsung s Androidem má Super AMOLED displej a 1GHz procesor



Samsung představil svůj nejnovější komunikátor s operačním systémem od Googlu, který nabídne špičkový čtyřpalcový Super AMOLED displej. Komunikátor s 1GHz procesorem je schopen pořizovat i HD video.



Nový Samsung Galaxy S (typové označení i9000) navazuje na starší modely Galaxy a Galaxy Spica. Oproti nim nabízí špičkovou výbavu i technologie. Displej s úhlopříčkou čtyři palce je stejně jako u modelu Wave s operačním systémem Bada typu Super AMOLED. Rozlišení velmi kvalitního displeje je 800 x 480 obrazových bodů (čtěte - Samsung Wave je iPhone za poloviční cenu a má nejlepší displej na světě).

Pětimegapixelový fotoaparát nabízí automatické ostření. Videonahrávky mohou být pořízeny v HD rozlišení 720p (1280 x 720 obrazových bodů) v kvalitě 30 snímků za sekundu. Komunikátor dokáže přehrávat videa i pomocí kodeků DivX a XviD. Vedle souborů MP3 a dalších běžných hudebních formátů dokáže Galaxy S přehrávat hudbu i ve formátech FLAC a OGG.

O svižný chod komunikátoru s operačním systémem Android 2.1 se postará 1 GHz procesor. Existovat budou dvě verze nového Samsungu, lišící se vestavěnou pamětí. Na výběr bude verze s pamětí 8 GB nebo 16 GB. Paměť lze dále rozšiřovat pomocí karet microSDHC až o 32 GB.

Dále Samsung Galaxy S s velmi tenkou konstrukcí nabízí A-GPS navigaci, digitální kompas, Bluetooth 3.0, USB 2.0, wi-fi i ve verzi n, prohlížeč Layar Reality Browser, Exchange AcitveSync, pohybový senzor, senzor blízkosti a světelný senzor. Nechybí hlasové ovládání.

Na plochu telefonu lze ukládat různé widgety. Telefon používá uživatelské rozhraní TouchWiz 3.0 a nechybí multi-touch. Novinka je vybavena softwarovou klávesnicí Swype. Pro editaci dokumentů z balíku Microsoft Office 2007 je připravena aplikace ThinkFree. K dispozici je i centrum Social Hub, které uživateli rychle a pohodlně zpřístupní celý svět sociálních sítí a e-mailů.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz