Resumé

Nokia X2-02 Dual SIM


Nokia X2-02 Dual SIM Aktuální informace
na Info-Lince

Mobilní telefon Nokia X2-02 nabízí stylový vzhled a velmi malé rozměry, díky kterým může také fungovat jako perfektní módní doplněk. Jistě potěší i možnost používání dvou SIM karet, která již uživatele nebude nutit používat dva různé přístroje. Pro každou SIM kartu je možné mít vlastní nastavení. Telefon disponuje slotem pro paměťové karty, které mohou navýšit paměť telefonu až na několik gigabytů. Velkým plusem je možnost výměny paměťové karty přímo za běhu telefonu.

Díky audio přehrávači a FM rádiu s RDS je přístroj v podstatě přenosným hudebním zařízením. To je podpořeno konektorem pro připojení sluchátek (3,5 mm). Rádio lze samozřejmě nahrávat. Integrovaný dvoumegapixelový fotoaparát je výborným pomocníkem pro zachycení jakéhokoliv okamžiku a telefon je také schopný natáčet video. Další aplikace si jednoduše stáhnete, jelikož je přístroj vybaven jazykem Java. Z již předinstalovaných aplikací jistě využijete Facebook a Twitter.
Dostupné barvy: Tmavě stříbrná, Světle červená
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Nokia X2-02 Dual SIM


Parametry a specifikace:



Podporované sítě:

GSM 900/ 1800 MHz

Datové přenosy GPRS a EDGE



Displej:

Úhlopříčka 2,2 palců

Rozlišení 240 x 320 bodů, 65 000 barev



Paměť:

Slot pro paměťové karty microSD (až 32 GB)



Fotoaparát:

2 mpx fotoaparát

Možnost pořizování záznamu videa



Další vlastnosti:

DUAL SIM

Stereofonní rádio

Multimediální přehrávač hudby a videa

Internetový prohlížeč

Záznamník, kalkulačka, hodiny, budík

Java

Předinstalované hry: Diamond Rush, Bounce Tales, City Bloxx



Rozhraní:

Bluetooth 2.1

microUSB

3,5 mm audio jack

2 mm nabíjecí konektor



Napájení:

Li-Ion akumulátor BL-5C s kapacitou 1020 mAh

Pohotovostní režim: až 443 hodin

Doba hovoru: až 9,7 hodin



Rozměry:

113 x 50 x 15 mm



Hmotnost:

71 g

Recenze odborníků

Nokia X2-02 Dual SIM


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Pokračovatel dual SIM telefonů z Finska se bude moci pochlubit kvalitním zvukem nebo velkou výdrží baterie.

Vzhled nové Nokie X2-02 se nijak nevymyká ostatním modelům v podobné cenové relaci. Jde o telefon s klasickou konstrukcí a 2,2 palce velkým TFT nedotykovým displejem s QVGA rozlišením (240 × 320 pixelů). Na pravém boku jsou tlačítka pro ovládání hlasitosti a zdířka pro 2 SIM karty, na levé straně pak nalezneme slot pro microSD kartu a tlačítko hudebního přehrávače. Rozměry telefonu jsou 113 × 50 × 15 mm a hmotnost 93 gramů.

Ve Finsku si tentokrát dali záležet na hlavně na kvalitě hudebního zážitku a výsledkem je přehrávač s prý nejčistším zvukem v této kategorii. Další věc, kterou hudební fanouškové ocení, je funkce „Play via Radio“, která uživatelům umožní nahrávat písničky přímo z rádia. Přítomnost FM tuneru je tudíž nutná. Co také potěší je inertní anténa pro rádio, což znamená, že pro poslech rádia nebude nutné připojovat sluchátka. Pro takový poslech pak bude sloužit hlasitý reproduktor.

Dlouhá výdrž



Co se týká funkce dual SIM, je nutné zmínit, že v jednu chvíli bude moci být aktivní (telefonování, surfování po internetu) pouze jedna SIM karta. Druhá bude na příjmu současně pouze v pohotovostním režimu. Správa SIM karet bude jednoduchá. S pomocí SIM Manageru totiž budete moci uložit data (zprávy, kontakty) až k pěti SIM kartám a jednoduše mezi nimi přepínat. K internetu se budete moci připojit skrze Nokia Prohlížeč. Nejnovější aktualizace na Facebooku a nové tweety budete poté moci sledovat v předinstalovaných klientech.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz