Resumé

Nokia C2-05


Nokia C2-05 Aktuální informace
na Info-Lince

Elegantní a kompaktní telefon s vysouvacím mechanismem.

Nokia C2-05 nabízí rychlé prohlížení webu a rychlý přístup k tisícům aplikací na portálu Nokia Obchod. Navíc můžete využít vyhrazenou funkci pro Facebook, hudební přehrávač, fotoaparát a 2palcový displej – to vše v kompaktním designu.

Nádherně kompaktní.
Jasný 2palcový displej.

Objevte elegantní a kompaktní telefon
s vysouvacím mechanismem. Pohodlně vklouzne do kapsy nebo kabelky. Elegantní křivky a kvalitní kovový povrch telefonu Nokia C2-05 doplňují 2palcový barevný displej QVGA, který je skvělý pro prohlížení textu i obrázků.

Rychlý a snadný přístup k novinkám v sociálních sítích a e-mailu

S telefonem Nokia C2-05 je snazší než kdy dříve být v kontaktu se vším, co je pro vás důležité.
Z panelu zástupců na výchozím displeji můžete spustit vyhrazené funkce pro Facebook a Twitter a podívat se na nejčerstvější novinky a tweety.
Kromě toho můžete snadno přistupovat ke svým e-mailovým účtům, ať už jde o Hotmail, Yahoo Mail, Seznam, Gmail nebo stovky dalších.
Rychleji, snáze a levněji.

Užívejte si rychlejší a plnohodnotnější prohlížení webu. Díky kompresi stránek až o 90 % prohlížeč Nokia stahuje méně dat, takže poplatky za přenos dat jsou nižší a stránky se načítají rychleji. Navíc si můžete přizpůsobit výchozí stránky, abyste získali rychlý přístup ke svým oblíbeným informacím a nejčastěji navštěvovaným webům.

Snadný přístup k aplikacím

Přímo z výchozího displeje lze jedním kliknutím otevřít Nokia Obchod. Pak si můžete telefon přizpůsobit s využitím tisíců motivů, tapet, vyzvánění, her a aplikací, které Nokia Obchod nabízí.

Užijte si skvělou zábavu v pohybu

Nokia C2-05 nabízí hudební přehrávač a FM rádio, na kterém si můžete kdekoli naladit své oblíbené stanice. A fotoaparátem VGA jste připraveni zachytit jedinečné okamžiky, které život přináší.

Uložte si svou oblíbenou zábavu

Ať už máte rádi videa, hudbu nebo fotografie, telefon Nokia C2-05 s možností využít až 32 GB přídavné paměti na kartě microSD* vám umožní uložit hojnost zábavy. Vestavěná připojení Bluetooth a microUSB navíc umožňují snadno spravovat, sdílet a přenášet soubory mezi telefony.

Dostupné barvy: Šedá, Růžová
Plusy

- Výsuvná konstrukce - paměťové karty micro SDHC

Mínusy




Info výrobce


Nokia C2-05


Parametry a specifikace:



Typ:

vysouvací





Displej:

Velikost displeje: 2’’; QVGA



Paměť:

Interní paměť: 10 MB pro uživatele, 64 MB ROM / 16 MB PSRAM

Slot pro paměťovou kartu microSD, až 32 GB



Fotoaparát:

Hledáček na celém displeji

Formát obrazových souborů: JPEG

Až 4x (digitální) zoom pro fotografie



Rozhraní:

Bluetooth 2.1 s EDR (nepodporuje A2DP)

Nabíjecí konektor Nokia 2 mm

USB

Zvukový konektor 3,5 mm

Čtečka paměťových karet microSD



Přehrávač podporuje:

MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+



Další vlastnosti:

Hudební přehrávač, FM rádio

Kalendář, Poznámky, Záznamník, Kalkulačka, Hodiny

Aplikace pro přístup k sociálním sítím

E-mailový klient s podporou příloh



Rozměry:

99,4 x 47,8 x 16,3 mm



Hmotnost:

98,5 g



Dodávané příslušenství:

Baterie Nokia BL-4C

Nabíječka Nokia AC-3

Stereofonní headset Nokia WH-102

Uživatelská příručka

Recenze odborníků

Nokia C2-05


Nokia C2-05: vysouvání s barvičkami



Další z řady C2... je po vzoru svých předchůdců C2-02 a C2-03 vysouvací konstrukce. Chybí však možnost ovládání na dotykovém displeji, telefon tedy nepatří do rodiny Touch & Type. Tím se ušetřilo na výrobních nákladech a mobil se může prodávat levněji. Vedle prohlížeče nabídne i přístup do obchodu s aplikacemi Nokia Store, vzhledem k omezení na platformu Java ale půjde spíše o jednoduché hry a tapety. Nezapomnělo se ani na podporu multimédií včetně přehrávání MP3 a MP4 souborů či FM rádio.

Z pohledu hardwarové výbavy telefon nabídne pouze dvoupalcový nedotykový displej s rozlišením 240 × 320 bodů a schopností zobrazit 65 tisíc barev. Pro telefonování jsou podporována pásma 900/1 800 MHz, resp. 850/1 900 MHz. Ve výbavě dále najdeme VGA fotoaparát, microUSB, Bluetooth či podporu paměťových karet microSD do 32 GB. Součástí standardní výbavy také má být stereo headset.

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz