Resumé

Samsung S8600 Wave III


Samsung S8600 Wave III Aktuální informace
na Info-Lince

Nový chytrý telefon SAMSUNG Wave 3 je elegantně provedený přístroj s kovovou monolitickou konstrukcí. Designově i koncepčně vychází ze svého předchůdce Wave II. Hlavní novinkou pak je větší displej, zrychlený procesor a také nová verze operačního systému, která telefon pohání.

SAMSUNG Wave 3 se nyní může pochlubit procesorem Scorpion o taktu 1,4 GHz., což umožňuje provoz náročných aplikací ještě rychleji a v lepší kvalitě. Displej přístroje funguje díky osvědčené technologii Super AMOLED a je velký celé čtyři palce. Nový operační systém nese hrdé označení Bada 2.0.

V čem SAMSUNG Wave 3 opravdu vyniká, to je jeho netradiční konstrukce. Veškeré vnitřnosti byly chytře vloženy do kovové kostry, ze které je možné je jednoduše vysunout. Dílenské zpracování mobilního telefonu je na špičkové úrovni. Díky těmto vlastnostem patří SAMSUNG Wave 3 k nejelegantnějším a vzhledově nejpovedenějším telefonům na současném trhu.

Fotoaparát má rozlišení 5 megapixelů a umožňuje také nahrávat velmi kvalitní videa. Mezi vlastnosti fotoaparátu patří také autofocus a diodový blesk. SAMSUNG Wave 3 se může pochlubit 3 GB uživatelskou pamětí, kterou je dále možno rozšířit o kapacitu paměťových karet microSD. Samozřejmostí je v dnešní době přítomnost možnosti připojení k WiFi sítím, bluetooth a také 3,5 mm jack.
Plusy

Bada 2.0 1,4GHz procesor Natáčení HD videa

Mínusy




Info výrobce


Samsung S8600 Wave III


Parametry a specifikace:



Operační systém:

Bada 2.0



Konstrukce:

celokovové šasi

dotykový displej



Displej:

4"

Super AMOLED

480 x 800 kapacitní



Sítě:

GSM

WCDMA

GPRS

HSPA



Konektivita:

USB

WiFi

Bluetooth

3,5mm jack.



Paměť:

3000 MB

Operační paměť: 512 MB RAM

Možnost rozšířit pomocí microSDHC



Baterie:

1 500 mAh



Výbava:

GPS

digitální kompas

akcelerometr



Fotoaparát:

5 megapixelů

Rozlišení: 2592 x 1944

nahrávání videa o rozlišení 1280 x 720

autofokus

diodový blesk



Rozměry:

126 x 64 x 10 mm.



Hmotnost:

122 g.

Recenze odborníků

Samsung S8600 Wave III


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Samsung Wave 3 – dobrá vlna po třetí



Třetí Wave se takříkajíc veze na vlně svých dvou předchůdců. Výbava se od první generace měnila jen v detailech a tak ani Wave 3 ničím nepřekvapí. Elegantní kovový smartphone pokračuje i v nastoleném designérském stylu a od starších modelů jej na první pohled rozpoznají asi jenom znalci.



Zásadní novinkou třetí generace je návrat Super AMOLED displeje. Ten tentokrát dostal navíc čtyřpalcovou úhlopříčku a tak se Wave 3 opět může svým displejem směle chlubit a řadě konkurentů ukázat záda. Posílení se dočkal i procesor, podobně jako pro lepší androidí modely i tady samsung použil 1,4 GHz jednotku.



V ruce je Wave 3 velmi příjemným smartphonem a pocitově se opravdu od starších modelů prakticky neliší. Na danou úhlopříčku displeje se zdá telefon být relativně malý, což přispívá k dobrému pocitu při používání. Zpracování přístroje je naprosto špičkové, Samsung se opět u svého nejlepšího Bada modelu blýskl. Tělo je tak víceméně z jednoho kusu kovu, vnitřnosti s baterií se z tohoto těla vysouvají jako „šuplík“. Kryt a tělo od sebe zcela oddělit nejde.



Wave 3 stejně jako další nové modely řady přináší operační systém Bada ve verzi 2.0. Systém je rychlý a příjemně přehledný a přináší jednu zásadní novinku, která se objeví napříč všemi mobily Samsung. Touto novinkou je chatovací aplikace ChatOn, která má nahradit komunikaci skrze SMS zprávy. Řekněme, že se Samsung snaží zavést jakousi spotřebitelskou verzi BlackBerry Messengeru.



Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz