Resumé

Samsung D410

nejbarevnější svého druhu


Samsung D410 Aktuální informace
na Info-Lince

Kromě telefonů klasické konstrukce a rozevíratelných véček se na trhu s mobilními telefony občas objeví i něco extravagantního. Příkladem takového telefonu může být Samsung sgh-D410. Jeho klávesnice je v pohotovostním stavu ukryta a objeví se teprve tehdy, když odsunete displej. Podobný způsob otvírání znáte např. z Nokie 7650 nebo Siemensu SL55. Tělo přístroje je klasicky stříbrné, oproti všem moderním trendům má rozměrnou anténu. Displej umístěný na vnější straně je potřeba pečlivě chránit proti škrábancům.
Displej je překvapivě rozměrný, má rozlišení 176x220 bodů a zobrazí úctyhodných 262144 barevnách odstínů.Je samozřejmě aktivní. Vzhledem ke zvláštní konstrukci se už do tohoto přístroje druhý displej nevešel, ani není potřeba.
Vestavěný fotoaparát je umístěn na horní straně telefonu, hned nad displejem. Objektiv je výklopný, podle směru focení ho můžete otočit čočkou dopředu i dozadu. Rozlišení je 640x480 bodů, tedy klasicé VGA. Telefon dokáže vytvářet krátké videozáznamy nebo série fotek.
Podporuje také multimediální zprávy. Zcela neobvyklé je ovšem čtyřiašedesátihlasé vyzvánění - model D410 tím bude na českém trhu bezkonkurenční. Protože si poradí i s aplikacemi v Javě, můžete ho doplnit zajímavými programy a řadou nových her.
Do telefonního seznamu se vejde tisíc záznamů, telefon je vybaven kalendářem, úkolovníkem, budíkem, převodníkem měn a kalkulačkou. Pokud vás zajímá, kolik hodin je právě na druhé straně světa, pomůže vám v tom aplikace světový čas. Pro propojení s počítačem můžete využít datový kabel nebo infraport, telefon navíc podporuje GPRS.
Podobně jako všechny Samsungy i model D410 má dostatečnou nabídku funkcí, která uspokojí většinu běžných uživatelů. Největší výhodou tohoto přístroje je vysoce barevný displej, vestavěná fotoaparát, jedinečná polyfonie a bez povšimnutí nesmíme samozřejmě ponechat ani neobvyklou konstrukci.
Plusy

kvalitní displej i vyzvánění, výklopný fotoaparát, podpora Javy

Mínusy

chybí Bluetooth, displej náchylný k poškrábání


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz