Resumé

Samsung Star II Duos (C6712)


Samsung Star II Duos (C6712) Aktuální informace
na Info-Lince

Samsung Star II Duos (C6712) je šikovný mobilní telefon s dotykovým displejem vybavený funkcí DUAL SIM, která mu umožní současně používat dvě aktivní SIM karty. Díky tomu je možné být díky jednomu jedinému kompaktnímu přístroji na příjmu hned na dvou číslech - ideální např. pro majitele pracovního a soukromého telefonního čísla.

Telefon se může pochlubit displejem s úhlopříčkou 3,2 palce a přívětivým uživatelským rozhraním TouchWiz! To se kromě jednoduchého ovládání pyšní také celou radou praktických funkcí. Samozřejmostí je propracovaný telefonní seznam, funkce pro organizaci času, internetový prohlížeč, e-mail, hudební přehrávač, video přehrávač, rádio nebo podpora Java her a aplikací. V dnešní době je důležitý také pohodlný přístup k sociálním sítím.
Vnitřní paměť s kapacitou 20 MB je možné rozšířit paměťovými kartami microSDHC.

Ve výbavě telefonu je možné dál najít také fotoaparát s rozlišením tři megapixely s možností záznamu videa a dokonce také moderní technologie Wi-Fi pro bezplatné připojení k internetu a Bluetooth 3.0 pro příjem a odesílání souborů nebo např. pro připojení bezdrátových sluchátek. Potěší také standardní konektory microUSB a 3,5 mm jack pro připojení libovolných sluchátek. Napájení zajišťuje Li-Ion akumulátor s kapacitou 1200 mAh slibující na jedno nabití až 10 hodin hovoru nebo 550 hodin v pohotovostním režimu.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Star II Duos (C6712)


Parametry a specifikace:



Podporované sítě:

GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

Datové přenosy GPRS a EDGE

Telefon nabízí možnost současného použití dvou aktivních SIM karet!



Displej:

Kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 3,2 palce

Rozlišení 240 x 400 bodů, 262 tisíc barev



Paměť:

Vnitřní paměť s kapacitou zhruba 20 MB

Slot pro paměťové karty microSDHC



Fotoaparát:

Rozlišení 3 mpx, možnost nahrávání videa



Další vlastnosti:

Internetový prohlížeč, e-mail

Synchronizace s PC, RSS čtečka

Hlasový záznamník

MP3 přehrávač, přehrávač videa

FM rádio

Java aplikace a hry

Kalendář, upomínky, poznámky, budík

Akcelerometr



Rozhraní:

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Bluetooth 3.0

microUSB

3,5 mm jack konektor



Napájení:

Li-Ion akumulátor s kapacitou 1200 mAh

Doba hovoru: až 10 hodin

Pohotovostní režim: až 550 hodin



Rozměry:

109,5 x 56 x 12,2 mm



Hmotnost:

100 g

Recenze odborníků

Samsung Star II Duos (C6712)


Obrázek 1
Obrázek 2
Veleúspěšný Samsung Star bude v druhé generaci i ve verzi, která podporuje dvě SIM najednou. Výbavou se dvousimková varianta neliší od základního modelu.

Původní Star se stal nejúspěšnějším Samsungem všech dob. Navázat na jeho úspěch má druhá generace pojmenovaná jednoduše Star II.



Star II bude existovat i ve verzi pro dvě SIM. Tato varianta ponese jméno Star II Duos, na některých trzích se ovšem může jmenovat jinak. Typové označení nového Samsungu je C6712. Dvousimkový Star II vychází ze základního modelu, výbava se nebude lišit.

Vedle podpory dvou SIM je jedinou zásadnější změnou větší kapacitní dotykový displej. Základní Samsung Star II má displej WQVGA s úhlopříčkou tři palce, dvousimková verze dostane displej s úhlopříčkou 3,2 palce. Fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelu zůstal zachován.



Samsung Star II Duos není smartphone, používá uživatelské prostředí TouchWiz 3.0. Snadné psaní usnadní technologie QuickType, která umožňuje psát jednotlivá slova pouhým přejížděním prstem po displeji. Není tedy nutné každý znak potvrzovat stiskem virtuální klávesy.

Telefon nepodporuje sítě třetí generace, zato je ale k dispozici připojení na internet přes wi-fi 802.11 b/g/n. Konektivitu obstarává Bluetooth 3.0. Ve výbavě nalezneme hudební a video přehrávač, stejně tak i FM rádio. Paměť lze zvětšit pomocí paměťových karet. Baterie má u dvousimkové verze kapacitu 1 200 mAh (1 000 mAh u standardního provedení).



Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz