Resumé

Samsung C100

stylově stříbrný, kouzelně barevný


Samsung C100 Aktuální informace
na Info-Lince

Jako jeden z mála Samsungů na českém trhu nebá véčkovou konstrukci. Samsung sgh-C100 se může pochlubit kvalitním provedením. Na klávesnici se dobře píše, tlačítka mají přijatelný zdvih a nahmatáte je i poslepu. Displej je v porovnání s ostatními Samsungy poměrně malý, ale budete určitě spokojeni s jeho kvalitou.
Ke každé z pěti set osob v telefonním seznamu můžete uložit řadu údajů, u jednoho jména lze kombinovat čísla z paměti telefonu a paměti karty SIM. Telefon bohužel nenebízí vyzváněcí profily, můžete pouze najednou utlumit všechny tóny. Velmi slušné jsou funkce pro organizaci času.
Pro psaní textovek lze použít český slovník T9, který ovšem tvrdošijně trvá na nastaveném módu a po tečce sám nenapíše velké písmeno. Multimediální zprávy tento telefon nepodporuje.
Samsung C100 je vhodný pro všechny uživatele, kteří kladou důraz na kvalitu, chtějí velký telefonní seznam a využívat třeba také Javu. Milovníci hezkých věcí zase jistě ocení klasický stříbrný vzhled, barevný displej s podporou pětašedesáti tisíc barev a vynikající vyzvánění.
Plusy

provedení, dobrý displej

Mínusy

chybí MMS, nutné přepínání při psaní zpráv, zvuky na každém kroku


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz