Resumé

Samsung Galaxy Y (S5360)


Samsung Galaxy Y (S5360) Aktuální informace
na Info-Lince

Začněte svůj nový inteligentní život s mobilním telefonem GALAXY Y určeným mladým, dynamickým uživatelům mobilních telefonů na cestách, kteří chtějí zůstat připojení a v kontaktu. K dispozici budete mít všechny vymoženosti inteligentního telefonu založeného na systému Android s úžasnými aplikacemi, rychlejším stahováním, připojením Wi-Fi a intuitivnějším a atraktivnějším uživatelským rozhraním. Přístup k webovým aplikacím a mobilnímu internetu pro novou generaci, která je neustále v pohybu, nebyl ještě nikdy jednodušší. Tento stylový model obsahuje velký displej s úhlopříčkou 3" a větší, ale stále kompaktní klávesnici QWERTY. Vítejte v inteligentnějším a lepším životě.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy Y (S5360)


Parametry produktu



Android 2.3 Mobilní operační systém



180 MB Paměť



MicroSD až 32 GB Paměťové karty



3" TFT Displej



320 x 240 px Rozlišení displeje



262tis. Počet barev



kapacitní Typ dotykového displeje



850/900/1800/1900 MHz GSM



85,6|85,6 kb/s GPRS



296|236,8 kb/s EDGE



ano GPS



ano Bluetooth



ano Wi-Fi



ano microUSB port



ano MMS



ano Email/Html



ano Hlasité telefonování



2Mpx (1600 × 1200 pixelů) Fotoaparát



ano (320 × 240) Video



ano (s RDS) FM rádio



ano MP3 přehrávač



3,5mm Jack Výstup na sluchátka



Li-Ion 1200 mAh Kapacita akumulátoru



až 5 hodin Doba hovoru



až 15 dní Pohotovostní doba



104 × 58 × 11,5 mm Rozměry



98g Hmotnost



dle volné paměti Paměť na kontakty



832 MHz Procesor



GPS, digitální kompas, akcelerometr, senzor přiblíľení, multitasking, Facebook, Twitter, Exchange ActiveSync, Picasa, Gmail, adresář, kalendář, budík, kalkulačka, Internetový prohlíľeč, E-mailový klient, multimediální přehrávač, Android market, YouTube Další funkce



Recenze odborníků

Samsung Galaxy Y (S5360)


Obrázek 1
Výkonný a kompaktní

V mobilním telefonu GALAXY Y se snoubí vysoký výkon se stylovým a kompaktním designem. Už jeho silný procesor a rychlejší stahování rychlostí až 7,2 Mb/s z něj činí vítěze. Přidejte atraktivní kompaktní tělo a displej s úhlopříčkou 3" pro pohodlné sledování videí a hraní her a nebudete mít už vůbec žádnou konkurenci.





Bohaté a inteligentní zážitky

Nejaktuálnější operační systém Android poskytuje příjemnější uživatelský zážitek. Tento zážitek ještě vylepšují úžasné služby Google pro mobilní zařízení, které spojují webové aplikace s možnostmi reálného života v oblasti zábavy, volného času a životního stylu. Aplikace Social Hub integruje vaše textové zprávy, e-maily a informace ze sociálních sítí do jednoho chronologického informačního kanálu, který je vám přístupný kdykoli. Bezplatné (a také placené) aplikace dostupné prostřednictvím služby Samsung Apps jsou praktické a neocenitelné a váš život s nimi bude jednodušší a zábavnější.



Inteligentní, ale snadno použitelný

Vychutnávejte si vizuálně atraktivní uživatelské rozhraní TouchWiz se zdokonaleným, pestřejším vzhledem. Svou domovskou obrazovku si můžete plně přizpůsobit, protože sami nejlépe víte, které funkce, aplikace a obsah jsou pro vás nejdůležitější. Funkce vícedotykového přibližování vám při procházení webu umožní zvětšovat webové stránky, aby vám neunikl žádný detail. Můžete také prohledávat aplikace a seznam kontaktů pomocí textového zadání nebo hlasem, abyste našli všechny informace, které právě potřebujete.





Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz