Resumé

Samsung S500

typické véčko bez multimédií


Samsung S500 Aktuální informace
na Info-Lince

Design tohoto telefonu vás asi nepřekvapí - je to malé stříbrné véčko s anténou, prostě klasický Samsung. Jeho funkční výbava je podobná, jako například u S300m. Chybí sice podpora Javy a telefonje pouze duální, na druhou stranu zase máte k dispozici rychlejší GPRS, lépe zpracovaný telefonní seznam a několik dalších vylepšení, která asi využijete více než telefonování ve Spojených Státech.
Při čtení textových zpráv je k dispozici standardně pět řádků textu. Písmo je poměrně velké, ale můžete si zvolit i jinou ze tří velikostí písma - na dipslej se pak vejde pět, šest nebo sedm řádků - záleží, jak dobrá máte zrak.
Čtyřsměrné tlačítko je docela vevyužité, nemůžete si ho sami nastavit, navíc je funkční pouze ve dvou směrech, což je škoda. Doleva píšete novou sms, doprava nastavíte melodie, při volbě nahoru a dolů se nestane nic. Klávesnice je spíše průměrná, možná by jí prospěl menší zdvih tlačítek.
Samsung S500 je sice klasický, ale přesto vzhledově povedený a poměrně slušně vybavený telefon. Mezi jeho klady určitě patří vícehlasé vyzvánění. Vzhledem ke kvalitnímu barevnému displeji je škoda, že nepodporuje také multimediální zprávy.
Plusy

design a kvalita provedení, rychlé GPRS

Mínusy

dybí MMS a Java, T9 zkracuje zprávy, žádné velké inovace


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz