Resumé

Samsung S300m

telefon se dvěma barevnými displeji


Samsung S300m Aktuální informace
na Info-Lince

Telefon je ve srovnání s ostatními Samsungy poměrně malý, takže budete mít možná problémy s jeho ovládáním. Zejména funkční tlačítka jsou snad až příliš titěrná. Na druhou stranu se zase pohodlně vejde do sebemenší dámské kabelky.
Změnou oproti starším modelům je barevná vnější displej. Zvládne zobrazit 256 barev, ale na slunci je téměř nečitelný. Vnitřní diplej je na tom podstatně lépe. Dokáže zobrazit až pětašedesát tisíc barev, obraz je ostrý, písmo čitelné a také dostatečně velké.
Telefon při psaní zpráv poněkud násilně zalamuje slova a rozděluje je na libovolném místě, ale díky tomu se zase zobrazí větší část zprávy. Poměrně nepříjemné je přepínání v kruhu mezi slovníkem T9, velkými a malými písmeny, čísly a speciálními symboly.
Na rozdíl od předchozího modelu Samsung S300 podporuje model s přídavným "m" v názvu také multimeduální zprávy MMS.
Samsung S300m patří mezi stylové mobilní telefony. Když přehlédneme několik drobností, nabízí tento model velmi zajímavou paletu funkcí. Lákavé jsou určitě i dva barevné displeje. Model S300m se řadí mezi nejmenší současné telefony na trhu a dá se předpokládat, že z něj budou nadšeny především ženy.
Plusy

vzhled, kvalita provedení, infraport

Mínusy

na slunci nečitelná malý displej, horší ergonomie


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz