Resumé

SonyEricsson Z600

našlapané véčko pro náročné


SonyEricsson Z600 Aktuální informace
na Info-Lince

Model Z600 je první evropské véčko Sony Ericssonu. Kráčí ve stopách úspěšného modelu T610- funkčně jsou totiž oba modely téměř stejné. Telefon je poměrně velký, tlustý, ale má integrovanou anténu.
Na čelní ploše najdete malý černobílý informativní displej. Vnitřní displej je typu TFT a dokáže zobrazit až pětašedesát tisíc barev. Můžete jej upravovat grafickými tématy, která rychle přednastaví několik parametrů, například tapetu, barvu písma apod. Klávesnice je kvalitní, tlačítka velká, nezvykle daleko od sebe, ale snadno se tisknou. Sony Ericsson Z600 je funkčně v podstatě shodný s modelem T610, má ovšem něco rychlejší odezvu při pohybu v nabídce. Telefon také neumí pracovat zároveň s kontakty na kartě SIM a v paměti. Do telefonu se vejde až 510 položek, ale každé číslo ve vícepoložkovém seznamu zabírá jednu pozici. K jednotlivým jménům můžete přiřadit obrázek a odlišit je vlastním vyzváněním.
Jména sice roztřídíte do několik skupin volajících,skupinám už ale nepřiřadíte vyzvánění, lze podle nich jen filtrovat hovory a posílat na ně zprávy. Vyzvánění je velmi hlasité a kvalitní. Telefon umí


samozřejmě psát SMS, pracuje i s MMS a má vestavěný e-mailový prohlížeč. Psát můžete pomocí českého slovníku T9, a to jak s diakritikou, tak i bez ní. Do zprávy lze vložit obrázek a text můžete různě formátovat. Paměť na zprávy je dynamická, vejde se do ní přibližně šedesát až sedmdesát položek. Pro aktivní využití multimediálních zpráv nechybí vestavěný digitální fotoaparát s rozlišením 288 x 352 bodů.
Organizační funkce má Z600 zvládnutý skvěle- kalendáři, diáři, úkolům, poznámkám ani opakovaném budíku nelze vytknout snad vůbec nic. Rozhodnete-li se synchronizovat diář a adresář s počítačem, je k dispozici připojení přes kabel, infraport i Bluetooth, mobilnímu internetu zase pomůže GPRS. Máte-li rádi mobilní zábavu, oceníte podporu Javy i herního prostředí Mophun.
Sony Ericsson Z600 je telefon se špičkovou výbavou a zajímavým véčkovým vzhledem. Určitě nezklame ani nejnáročnější uživatele.
Plusy

špičková výbava, výborný displej, kvalitní vyzvánění

Mínusy

nadprůměrná tloušťka, malá kapacita adresáře, málo inovací


Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz