Resumé

Samsung Galaxy S Duos (S7562)


Samsung Galaxy S Duos (S7562) Aktuální informace
na Info-Lince

Samsung Galaxy S Duos vychází z nejoblíbenějšího chytrého telefonu současnosti. Stejně jako jeho sourozenec Galaxy zaujme do detailu propracovaným stylem a designem, špičkovým výkonem a navíc ještě podporou přístupu ke dvěma současně aktivním SIM kartám. S velkým čtyřpalcovým displejem a vysokým rozlišením pro vás bude surfování webem, prohlížení dlouhých emailů, detailních fotografií i veškerého obsahu opravdovým potěšením. O okamžité zpracování veškerých pokynů a rychlou odezvu aplikací a bezproblémové hraní se zase postará výkonný procesor pracující na frekvenci 1 GHz.
Revoluční služba Dual SIM Always On zajišťuje, že nezmeškáte žádný hovor. Můžete přijímat hovory i v okamžiku, když jste připojeni k internetu nebo telefonujete prostřednictvím druhé aktivní SIM karty.
Jedná se o ideální řešení jak ušetřit na stále se zdražujících poplatcích jednotlivých operátorů, zvýšit svou dostupnost v lokalitách s problematickým pokrytím či dokonale oddělit pracovní a osobní hovory.
Samsung Galaxy S Duos nabízí uživateli nejžádanější operační systém Google Android Ice Cream Sandwich. Díky tomu budete mít k dispozici dokonale intuitivní uživatelské prostředí a maximální přizpůsobitelnost. Na portálu Google Play naleznete statisíce aplikací a některé z nich dokonce zcela zdarma! Můžete si tak být jisti, že telefon splní jakékoli potřeby a přesně se přizpůsobí vašim požadavkům. S vylepšenou grafikou a lépe uspořádaným rozhraním budete navíc provádět všechny úkony intuitivněji a s menším úsilím.

Dostupné barvy: Černá, Bílá, Bílá La Fleur
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Samsung Galaxy S Duos (S7562)


Parametry a specifikace:



Základní:

Operační systém: Android 4.0

Procesor: 1 GHz, jednojádrový

Paměť: 4 GB ROM



Displej:

Technologie: TFT, kapacitní dotykový

Úhlopříčka: 4,0"

Rozlišení: 480 x 800 (WVGA)

Barevná hloubka: 16 milionů



Senzory:

Snímač zrychlení

Geomagnetický snímač

Snímač vzdálenosti



Fotoaparát:

Přední snímač / rozlišení: CMOS / VGA

Zadní snímač / rozlišení: CMOS / 5 Mpix

Blesk: 1x LED

Automatické zaostřování



Sítě a bezdrátová připojení:

EDGE / GPRS (850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz)

HSPA: HSDPA 7.2

Wi-Fi 802.11b/g/n: 2,4 GHz (Wi-Fi Direct)

A-GPS

Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, GAP, HFP, HID, HSP, OPP, PAN, PBAP, PBA, SPP, MAP

All Share: USB 2.0

KIES Kies, Kies Air (Samsung Apps)



Audio a video:

Formát videa: MPEG4, H.263, H.264

Rozlišení videa: FWVGA

Snímkování: 30 sn./s

Audio: MP3, AAC, AAC+, eAAC+



Služby a aplikace:

Samsung Apps / Music Hub 2.0 / Game Hub 2.0 / ChatON / ActiveSync / kompatibilita B-to-B



Konektivita:

Micro USB (5,0 V, 680 mA)

3,5mm 4kolíkový konektor sluchátek/headsetu

Slot pro karty MicroSD/SDHC (až 32 GB)

Podpora dvou karet SIM



Baterie:

Kapacita: 1 500 mAh

Doba hovoru: až 780 minut (2G), až 500 minut (3G)

Pohotovostní režim: až 445 hodin (2G), až 330 hodin (3G)

Podpora nabíjení portem USB



Provedení:

Barva: bílá

Rozměry: 121,5 x 63,1 x 10,5 mm (V x Š x D)

Hmotnost 120 g

Recenze odborníků

Samsung Galaxy S Duos (S7562)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Oproti dříve představeným modelům nabídne Samsung Galaxy S Duos lepší výbavu. Poběží na operačním systému Android, ale zatím není jasné, kdy se začne prodávat.

Samsung vyslyšel přání zákazníků a zanedlouho nabídne smartphone s androidem pro dvě SIM karty, jehož výbava by měla uspokojit i ty náročnější zákazníky. Připravovaný model bude patřit do vrcholné řady Galaxy S a i když jeho výbava není špičková, stále půjde o jeden z nejlépe vybavených dvousimkových smartphonů.



Samsung Galaxy S Duos nabídne gigahertzový procesor Qualcomm MSM7227A s grafickým čipem Adreno 200. Paměť RAM bude mít kapacitu 512 MB. Vestavěnou uživatelskou paměť s kapacitou 4 GB bude možné zvětšit pomocí paměťových karet. Smartphone bude používat operační systém Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.



Čtyřpalcový displej s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů by měl být typu TFT. Pětimegapixelový fotoaparát disponuje automatickým ostřením a bleskem. Výbava zahrnuje wi-fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0, FM rádio nebo satelitní navigaci. Obě SIM karty by měly nabídnout podporu datových přenosů HSDPA 7,2 Mbps a HSUPA 5,76 Mbps.



Design telefonu navazuje na zaoblený tvar současného top modelu Galaxy S III. Rozměry tenkého přístroje by měly být 121,5 x 63,1 x 10,5 milimetru. Hmotnost bude 120 gramů a baterie bude mít kapacitu 1 500 mAh.





Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz