Resumé

Zio Premium P2


Zio Premium P2 Aktuální informace
na Info-Lince

Velmi dynamicky se rozvíjející segment speciálních mobilních telefonů přizpůsobených pro usnadnění života seniorů získal nového zástupce v podobě vylepšené verze oblíbeného telefonu ZiO Premium. Disponuje jasným a snadno čitelným displejem s rozlišením 220x176 pixelů. Velmi důležitou funkcí pro seniory je SOS tlačítko, které automaticky vytočí přednastavené číslo a zajistí tak případnou rychlou pomoc.

Jednoduché je také vytáčení předvolených čísel, k čemuž slouží dvě velké klávesy. Kromě základních vlastností, mezi které patří také přisvětlovací dioda, je telefon vybaven celou řadou dalších doplňkových funkcí. Své využití si jistě najde 2 megapixelový fotoaparát nebo také FM rádio. Pro přenos dat můžete využít technologií GPRS a EDGE. K dispozici je také bluetooth. ZiO Premium P2 umožňuje volbu jednoho z 16 různorodých polyfonních zvonění a podporuje také MP3 vyzvánění.

Interní paměť telefonu ZiO Premium P2 můžete rozšířit pomocí slotu pro microSD paměťové karty a získat tak kapacitu například také pro multimédia. Pro zjednodušení organizace času slouží přehledný kalendář vybavený základními funkcemi. Telefon je napájen kvalitní baterií s kapacitou 750 mAh a v pohotovostním režimu vydrží skvělých 200 hodin. Součástí balení jsou také stereo sluchátka.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


Zio Premium P2


Parametry a specifikace:



Určení:

pro seniory



Displej:

220x176 pix.

barevný



Paměť:

interní

možnost rozšířit pomocí microSD karet



Datové přenosy:

Bluetooth

GPRS, EDGE



Funkce:

SOS tlačítko

2 Mpx fotoaprát

FM rádio

16 polyfonních zvonění

Podpora MP3 vyzvánění

Kalendář



Baterie:

750 mAh.



Výdrž baterie:

200 hodin



Příslušenství:

stereo sluchátka

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz