Resumé

ZTE Blade Fashion TV Edition Gold


ZTE Blade Fashion TV Edition Gold Aktuální informace
na Info-Lince

Mobilní telefon ZTE Blade FashionTV Edition Gold vychází z vysoce úspěšného základního modelu, ale navíc nabídne exkluzivní spojení se světem módy. Společenství diváků kanálů FTV je považováno za nejluxusnější, okouzlující a módně orientované. Telefon je určen všem, kteří nejen rádi sledují módní životní styl, ale také ho žijí. Dodává se v luxusním prodejním balení, jehož veškeré doplňky jsou laděny ve stejném designu jako telefon. Přístroj nabídne také jedinečný obsah s přímým napojením na FashionTV. Díky tomu můžete kdykoli sledovat novinky ze světa módy a aktuálních trendů. Prostředí telefonu, tapety i galerie - vše maximálně přizpůsobeno módě.

ZTE Blade je chytré a multimediální zařízení nabízející celou škálu datových funkcí, doplněných o 3,2 Mpx fotoaparát a podporu GPS. Ovládá se pomocí 3,5" dotykového displeje s rozlišením 800 x 480 pixelů. Důležité je také hardwarové vybavení telefonu, které je na vysoké úrovni - telefon tedy pracuje velmi svižně i při větším aplikačním zatížení. K tomu dopomáhá také populární operační systém Android 2.2.
Přístroj je možno připojit k internetu pomocí velmi populárních WiFi sítí, GPRS, EDGE či nejrychlejších aktuálních 3G sítí. Můžete také využít Bluetooth technologii. Paměť se dá rozšířit kartami microSD/SDHC.

ZTE Blade je vybaven nejrůznějšími funkcemi, které vám usnadní váš mobilní život. Můžete kontrolovat svůj denní program, využívat kalendář nebo nastavit až pět různých budíčků. Kontakty v telefonním seznamu můžete uspořádat do různých skupin, přiřadit jim vyzvánění a obrázek. Co se týče designu, vsází ZTE Blade na elegantní a jednoduché linie velkého dotykového displeje v kombinaci s třemi klávesami. Telefon je pak možno využít stejně dobře jako manažerský přístroj i jako multimediálního zábavného pomocníka.
Plusy



Mínusy




Info výrobce


ZTE Blade Fashion TV Edition Gold


Parametry a specifikace:



Displej:

Typ: LCD TFT, kapacitní dotykový

Úhlopříčka: 3,5"

Rozlišení: 800 x 480 bodů

Počet barev: 262 tisíc



Procesor a chipset:

600 MHz ARM 11 processor

Adreno 200 GPU

Qualcomm MSM7227 chipset



Operační systém:

Android 2.2



Paměť:

Pro data: 150 MB

Operační RAM: 512 MB

ROM: 512 MB

Podpora paměťových karet microSD/SDHC (až 32 GB)



Telefonování:

Přidržení hovoru

Přesměrování hovoru

Blokování hovoru

SMS, MMS

Konferenční hovor



Sítě:

2G (900 / 1800 / 1900 MHz)

3G (2100 MHz)



Další funkce

Vibrační zvonění, připomínkovač, diář, budík, hlasové vytáčení, hlasitý odposlech, záznamník, MP3 přehrávač, kalkulačka, GPS



Fotoaparát:

3.2 Mpx

2048x1536 pixelů

Autofocus



Data a internet:

Bluetooth 2.1

3G, GPRS, EDGE

Internetový prohlížeč, E-mail POP3, WAP

Wifi 802.11 b/g



Baterie:

Li-Ion 1250 mAh

Pohotovostní režim: až 165 hod.

Hovor: až 240 min.



Provedení:

Barva: FashionTV Edition Gold (zlatá)

Rozměry: 114 x 54,5 x 11,8 mm.

Hmotnost: 110 g

Panská 96, J. Hradec

Klášterská 81, J. Hradec

www.ydd.cz

721-04 00 24

zakaznicky.servis@ydd.cz